EU 22i generátor

Az EU 20i generátor továbbfejlesztett változata, amely már megfelel az új, 2019-től érvényes környezetvédelmi előírásoknak is

Leírás

Az EU 20i generátor továbbfejlesztett változata, amely már megfelel az új, 2019-től érvényes környezetvédelmi előírásoknak is. Halkabb, erősebb, sokoldalúb, mint elődjei, számtalan kényelmi fejlesztéssel, csak azért, hogy a Honda felhasználók egyszerűbben, hatékonyabban kezelhessék generátorukat.

Rendkívül üzemanyag-takarékos – ahogy a Honda gépek mindegyike -, terheléstől függő motor fordulatszám-szabályozása lehetővé teszi, hogy akár hosszú órákon át duruzsoljon és biztosítsa a szükséges energiát számunkra. Legyen tél vagy nyár, nyaralás vagy munka, a Honda hordozható generátorai mindig segítségünkre lesznek, ha áramra van szükségünk.

Inverteres szabályzásának köszönhetően – ahogy a sorozat többi tagjai is – rendkívül egyenletes áramot biztosítanak, így a számítógépek, finomműszerek is biztonsággal üzemeltethetők róla. Ha ennél többre van szükségünk, akkor nincs más dolgunk, csak egy párhuzamos összekötő kábel segítségével (Opcionális tartozék) kössünk össze 2 db EU22i típusú generátort és máris megdupláztuk a teljesítményt.

Buli a semmi közepén? Sosem volt még ilyen egyszerű…

További információk

Akumlátortöltés (12VA)

igen

Benzin tartály (l)

3,6

Foly. teljesítmény (kVA)

2,2

Folyamatos áram (A)

7,8

Hengerűrtartalom (cm3)

121

Motor típus

GXR120

Súly (kg)

21,1

Szabályozás

Inverter

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.