Garancia regisztráció

3 év jótállás

A 2021.01.01-n életbe lépett változások következtében minden Honda gépre 3 év garanciát biztosítunk , abban az esetben, ha terméket Magyarországon, hivatalos Honda kereskedőnél vásárolta, az alábbi felületen online regisztrálja gépét illetve maradéktalanul betartja a jótállási feltételeket.

Előfordulhat, hogy kereskedőjétől papír alapú jótállási jegyet kap, amelyen még az 1+2 éves jótállási feltételek szerepelnek. Kérjük, a jótállási jegyen szereplő adatokat vigye fel az alábbi regisztrációs űrlapra, így a jövőben már 3 év jótállást biztosítunk gépe mellé – abban az esetben is, ha a vételár nem éri el a br. 250 000 Ft-ot.

Minden általunk forgalmazott termékre 3 év garanciát vállalunk az alábbi feltételek mellett.

•  Hazai értékesítés

    •  Hivatalos Honda kereskedő Hálózaton belül történt vásárlás

•  Online regisztráció – online garanciajegy kerül kiállításra

    •  Vásárlástól számított 60 napon belül szükséges elvégezni

•Lakossági felhasználás

    •  Ipari felhasználás esetén a garanciaidő 1 évre korlátozódik

    •  Bérgépként való felhasználás esetén a garancia időtartama 3 hónap

•  Évenkénti szakszervizben történő karbantartás

    •  A szervizben esetlegesen megállapított hibák kijavításának megtagadása esetén a feltárt hibából adódó további károsodás a továbbiakban nem képezi garancia tárgyát.

  • Forgó, kopó alkatrészek természetes kopása nem tartozik a garancia hatálya alá

  • Az üzemanyag nem megfelelő használatából és/vagy tárolásából adódó meghibásodások nem képezik a garancia tárgyát.

Javasoljuk, hogy olvassa el figyelmesen az üzemanyagokra vonatkozó írásunkat, melyet az ide kattintva érhet el.

Ki kell tölteni az adott mezőket, a pontos adatok megadásával. Minden mezőnél segít az info ikon, hogy minden érthető legyen, ha mégis probléma lenne küldjön e-mailt vagy kérje kereskedője segítségét. Az elérhetőségnél a cím és e-mail cím közül az egyiket legalább kötelező megadni, anélkül nem teljes a regisztráció. Pontos adatokat adjon meg, mert később ez alapján érvényesítheti a garanciális javítási igényeit.

A *-al megjelölt részek kitöltése kötelező, ellenkező esetben a regisztráció érvénytelen lesz! Kapcsolódó anyag: Adatvédelmi nyilatkozatunk
Jótállási feltételek
ÁSZF

Termék adatok

?

Gyártási szám

A gép gyártási számát, vagy azonosítóját, megtalálja a garanciafüzeten, illetve a gépen. Ez minden esetben 10 vagy 11 karakterből áll, mely első fele 3, 4 vagy 5 db betűt, második fele 7 db számot tartalmaz. Pl.: AJKG 1475639 vagy HPKJ 3456765

?

Kereskedő

Kereskedője nevét megtalálja a garancia füzeten, illetve a vásárlás során kapott számlán is.

?

Géptípus

Válassza ki az Ön által megvásárolt gépnek a konkrét típusát. Az erre vonatkozó információkat megtalálja a garanciafüzeten a „gép típusa” mezőben, illetve a gép dobozán is. Amennyiben nem egyértelmű kérje kereskedője segítségét.

?

Garanciajegy

A garanciajegy számát megtalálja a garanciafüzeten, ha valamiért nem lett kitöltve, vagy elmosódott volna, kérje kereskedője segítségét. A garanciajegy száma mindig 6 db számból áll, így csak akkor érvényes a regisztráció, ha mind a 6 mezőt kitölti.

?

Vásárlás dátuma

2009. május 1-je előtt vásárolt gépekre a garanciális feltételeket betartása mellett automatikusan jár a 3 év garancia! Így ezek a gépek nem szorulnak regisztrálásra, azaz a rendszer nem is teszi lehetővé azt.Személyes adatok

Szeretnék első kézből értesülni hírlevélben a legfrissebb modellek érkezéséről, az aktuális hírekről, illetve nyereményjátékokról

Adatait bizalmasan kezeljük. Részletes adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja.
Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.