Híreink

Posted on

PET Kupa a Honda támogatásával

PET Kupa 2020

2020-ban már 8. alkalommal rendezték meg a Tiszán a PET Kupa elnevezésű, környezetvédelmet szem előtt tartó szemétgyűjtési akciót. A csapatok az általuk gyűjtött szemét mennyiségének arányában jutalompontokat (petákokat) kapnak, és a túra végén a legtöbb petákkal rendelkező csapat nyeri a PET Kupát.


KerTecH 8.Pet Kupa Különkiadàs I. a Start

KerTecH 8.Pet Kupa Különkiadàs I. a Start

Posted by Honda Kisgépek Magyarország on Thursday, August 6, 2020
Nézze meg kisfilmünket a rajtról

Az idei évben az esemény szervezői egy beszélgetés során megosztották velünk az elmúlt évek történéseit, tapasztalatait és élményeit, amelyek magukkal ragadtak bennünket is. Egy olyan kezdeményezés tárult a szemünk elé, amely a közösség, az állat- és növényvilág számára is nagyon hasznos – hiszen a PET Kupa egy fontos része, de közel sem az egyetlen rendezvénye az Egyesületnek. A munka télen sem áll meg, arról nem is beszélve, hogy sokszor nem csak a vízen úszó és árterekben megrekedő hulladéktól kell megtisztítani a Tiszát és a vizeinket, hanem sajnos egyéb, pl. olajszennyeződéstől is.


PET Kupa 2020
PETII hajó a PET Kupán

Az egyesület vezetője, Molnár Attila Dávid elmondta, hogy milyen feladatokban vesznek részt évről évre, és úgy láttuk, okozott némi nehézséget az elmúlt időszakban az erőforrások megfelelő rendelkezésre-állása. Ezt kiküszöbölendő, megvizsgáltuk a lehetőségeinket és úgy döntöttünk, az idei évtől támogatjuk az Egyesületet egy részükre mindenben megfelelő csónakmotorral.

Mitől megfelelő?

  • Megbízható
  • Csendes
  • Környezetbarát (alacsony fogyasztás és ezáltal alacsony károsanyag-kibocsátás)
  • Valós teljesítmény
  • Könnyű kezelhetőség

Látva a körülményeket és az önkéntesek kitartását, minden elismerésünket és tiszteletünket megérdemli mindenki, aki akár csak egy keveset is hozzátett környezetünk védelméért. Dacoltak a meleggel, esővel és azzal a rengeteg szúnyoggal, ami egy átlagos nyaralót egyetlen este alatt az őrületbe kergetett volna.

GRATULÁLUNK és KÖSZÖNJÜK alázatos munkátokat!

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.