Híreink

Posted on Hozzászólás most!

Új gépek a Honda kínálatában – 2020

Az újdonságok minden márka életében felfrissülést, új lendületet hoznak a mindennapi tevékenységek elvégzéséhez. Van, hogy az előző, már meglévő modellek frissítéséről, van, hogy teljesen új fejlesztésekről számolhatunk be. Idén olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindkettő igaz, tehát nem csak már létező termékek frissítését, hanem teljesen új fejlesztéseket is hozunk a 2020-as tavaszi szezonra.

UMK 450

Amire már mindannyian évek óta vártunk, most végre megérkezett. A tavaszi szezontól kezdve kapható lesz az 50 cm3-es motorral szerelt fűkasza alap és rezgéscsillapított modellként is. Hazánkban a bicikli-markolatos modellek lesznek elérhetők.

Ahogyan már a Honda fűkaszáknál megszokhattuk, az UMK 450-es modellek esetén is tisztán négyütemű, 360 fokban forgatható benzines erőforrás biztosítja a gép tökéletes működését. A termék csomagolásában megtalálható lesz a gép maga, damilfej, vágókés, valamint a már jó megszokott, és sokak által kedvelt, kényelmes heveder és védőszemüveg is. A kasza egyesével csomagolt, darabonként rendelhető, nincs minimálisan rendelhető előírt mennyiség.

HF 2625

A HF 2622-es traktor továbbfejlesztett változata az immár 25 LE-s teljesítményű fűnyíró traktor. A termékbe beépített erőforrás megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, valamint az EURO 5 szabályozásnak. Az új modell kissé megújult külsővel kerül a hazai piacra, LED világítással, kényelmes vezetői üléssel, karfával, mobil-eszköz tartóval, USB csatlakozással és a kormánykerékre szerelt tekerőgombbal látták el a fejlesztő mérnökök. Vágószélessége megegyezik a korábbival, 121 cm. Alap modellként a kézi kiemelésű fűgyűjtős modellt kínáljuk, egyéni rendelésre biztosítjuk azonban az elektromos kiemelésű fűgyűjtős változatot is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.