Híreink

Posted on

Miért a HONDA?

22 fontos előnyt és indokot tudunk felvonultatni, miért is érdemes Honda gép vásárlása mellett dönteni!

Kiváló minőség

A HONDA kisgépek a világ minden táján a profi minőséget képviselik, méltán elismertek és nagy népszerűségnek örvendenek a lakossági és a céges felhasználás tekintetében egyaránt. Legyen szó akár kerti-, akár ipari gépekről. Időtálló, strapabíró munkagépek, melyek kiemelkednek saját kategóriájukban a többi gyártóval szemben. Éljen akár Európában, akár Amerikában, biztos lehet benne, hogy mindenhol a megszokott HONDA minőséggel fog találkozni, mert a HONDA gépek, már számos esetben bizonyítottak az egész világon!

Japán technológia

A HONDA kis -és kerti gépek, a Japánban kifejlesztett technológia szerint készülnek, amely több, mint 70 év tapasztalatát és a jól bevált hagyományokat egyesíti, a legújabb műszaki tudományok vívmányaival.

Tartósság

A HONDA kisgépek a megfelelő karbantartás mellett, akár több tíz évig segíthetik munkájában! A gépek extra tartós alapanyagokból készülnek, motorjaik tartós igénybevétel esetén is túlszárnyalják a szavatolt üzemóra számot! Hobbi célra gyártott motoroknál ez minimum 1000, az ipari motoroknál pedig 3000 üzemórát jelent. Ha HONDA terméket választ, nem csak egy munkagépet választ, hanem hű társat hosszú évekre, akár évtizedekre, amely a munkáját komfortosabbá varázsolja és teljesítményét pedig megtöbbszörözi.

Az utolsó csavarig HONDA

Az eredeti HONDA gépek minden alkatrésze, a HONDA tervezőmérnökei által kifejlesztett, a messzemenőkig összeillő és együtt jól működő alkatrészekből kerülnek a tervező asztalra, ez után pedig legyártásra. Ennek is köszönhető, hogy együtt tökéletesen funkcionálnak, a felhasználók számára pedig egy teljes egészet alkotnak.

Munkavégzés könnyebb, mint valaha!

A HONDA gépek tervezésekor a mérnökök, mindig szem előtt tartják a könnyű használatot. Akár a hölgyek vagy az idősebb korosztály tagjai számára is, egyszerű a kezelhetőség és még egy szakavatatlan kéz is tud vele professzionális munkát ellátni, mert a HONDA gépek munkára termettek. A kezelőszervek és a technikai fejlesztések okán a HONDA minden kis gépe könnyedén és hatékonyan irányítható, használatuk nagyban megkönnyíti a munka elvégzését.

Pöcre indul!

A HONDA kis-és kerti gépei könnyített indítású motorral szerelt gépek, ezáltal minimális erőkifejtéssel tudjuk beindítani őket. A jól karbantartott és megfelelően használt motorok, már az első berántáskor beindulnak. A HONDA gépek beindítása szó szerint gyerekjáték! Persze csak szülői felügyelet mellett.

Biztonság mindenek előtt! (valódi CE-Európai megfelelőségi nyilatkozat)

A HONDA mérnökei nagy figyelmet szentelnek a gépek tervezése során a biztonságnak. Érintésvédelmi és munkavédelmi szempontból is biztosítják a termékek használata során a biztonságot. A felhasznált anyagok és az alkalmazott fejlesztések egyik legfőbb szempontja a biztonság. A HONDA kisgépek a világ minden táján alkalmazott biztonsági előírásoknak megfelelnek, beleértve a legszigorúbb szabályozásokat is.

Kézzel fogható és szemmel látható teljesítmény

A HONDA gépek teljesítménye minden esetben megfelel az adott gép esetén felmerülő kívánalmaknak, sőt számos esetben túl is szárnyalja azokat! Megfelelő karbantartás esetén a gépek hosszú időn át ugyanazon kiemelkedő teljesítményszint mellett biztosítják a munka örömét és a kimagasló eredményeket, minden felhasználó számára.

Valódi publikált teljesítmény, mert nincs rejtegetni való!

A HONDA motorok nettó teljesítmény adatait általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszám szabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott „csupasz motor” mérési technikával szemben.

Alacsony fogyasztás és költséghatékonyság

Az egyre dráguló üzemanyag árak mellett egyáltalán nem elhanyagolható a gépek üzemanyag-fogyasztása sem. A HONDA kis gépei a precíz és pontos tervezésnek és gyártásnak köszönhetően élen járnak az alacsony fogyasztást mérő versenyben. A HONDA mérnökei ügyeltek rá, hogy a munkát ne kelljen abbahagyni csak azért, mert kiürült a tank!

Környezetbarát

A HONDA hisz abban, hogy a motorizáció növekedésével egyidejűleg csökkenteni kell az ehhez kapcsolódó környezeti ártalmakat. Élenjáróvá lépett elő az ezen a területen végzett kutatások, ill. fejlesztések területén, melyek eredményei már világszerte elismertek. (VTEC technológia, mini 4 ütemű motorok, alternatív energiaforrással hajtott autó, …) A Honda gyárai Japánban, Észak-Amerikában és Európában bevezették az ISO 14001 legszigorúbb környezetvédelmi kontrollját és előírásait.

Prémium szolgáltatások, minden Honda gép mellé!

Így azonnal munkára fogható! A HONDA gépeket kereskedőink beüzemelve, használatra készen adják át a végfelhasználók részére, így az üzemanyag feltöltése után már kezdheti is a munkát! Nincs szükség egyéb beállításokra és nehézkes összeszerelésre. Sőt, ha Ön igényli, kereskedőink „be is tanítják” az adott gép szakszerű, biztonságos használatára. Végfelhasználó az átvétel helyszínén részletes tájékoztatást kap HONDA márkakereskedőinktől a gépek használatára vonatkozóan. Beindítják a gépet, az eladó ismerteti a kezelőszerveket, megmutatja annak használatát.

Országos szervizhálózat

Az ország egész területén megtalálhatóak kereskedőink és szervizeink, ahol hozzáértő kollégáink megfelelő szakértelemmel elégítik ki az ügyfelek igényeit, az egyszerű karbantartástól a komoly szakismeretet megkövetelő átalakításokig vagy felújításokig.

Garancia? Valós 1+2 év

Az eredeti Honda gépek tulajdonosai megbízhatóságuk és könnyen kezelhetőségük miatt választják termékeinket, amely mellé – megköszönve hűségüket – cégünk 1+2 év teljes körű garanciát biztosít. Meg vagyunk győződve arról, hogy gépeink kiállják a próbát és megfelelő karbantartás mellett hosszú időn át megkönnyítik tulajdonosaik munkáját.

Pán-Európai Garancia, viheted magaddal

Használja Honda kisgépét itthon vagy akár külföldön, a megfelelő papírokkal (a gép beazonosítására alkalmas garanciajegy) rendelkező géptulajdonosok az Európai Unió minden országában élhetnek garanciális jogaikkal.

Alkatrészek 20 évre visszamenőleg, tud még ilyet?

Gépeinkhez akár 20-25 évre visszamenőleg is tudunk alkatrészt biztosítani – akár néhány nap alatt beszerezhetőek múltban vásárolt, népszerű Honda gépeink alkatrészei –, melyeket az ország egész területén megrendelhet kereskedőinktől és szervizeinktől. Kereskedőink és szervizeink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a régebbi típusú gépek körében is. Alkarészek raktárkészletről vagy legkésőbb 48 órán belül elérhetőek!*
Cégünk 1500 nm-es központi raktárában többszáz féle alkatrészt tartunk, így a leggyakrabban szükséges termékek bármikor, azonnal elérhetőek kereskedőpartnereink és szervizeink számára. A raktáron nem tartott alkatrészek legnagyobb része 48 órán belül elérhető európai raktárkészletről.

*az alkatrészek 99%-ára igaz a 48 órán belüli beérkezés Magyarország területére.

Világcég, élvonal, tradicionális múlt

A HONDA kezdetben kizárólag motorkerékpárok fejlesztésével és gyártásával foglalkozott, csak 1963 augusztusában mutatták be első négykerekű járművüket a japán piacon. A kisgépek gyártása is csak a későbbiekben honosodott meg. Az első kis motor, a „H” típus 1959-ben jelent meg, majd azt követte rövidesen az első teljesen saját fejlesztésű kapálógép is.

Emberség az árverseny fényében is!

A Honda Motor Co. Ltd. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy gyáraiban – legyen az Japánban, Ázsiában, Európában vagy Amerikában – minden esetben betartsák az emberi jogokat. A Honda gyáraiban nem fordulhat elő a dolgozók kizsákmányolása, a gyermek-munkaerő alkalmazása, vagy a munkabiztonsági előírások semmibe vétele. Ezek költségei mind beépülnek a termékek árába, gondoljunk erre is, amikor egy Honda terméket vásárolunk!

Legális, ellenőrzött logisztika (AEO)

Az AEO tanúsítvány egy olyan akkreditáció, amely biztosítja az ellátási lánc követelményeinek való megfelelést. Az AEO szabályozás arra sarkallja a vállalkozásokat, hogy növeljék kereskedelmi tevékenységük biztonságosságát, olyan ösztönzőkért cserébe, amelyek javítani fogják az ellátási lánc hatékonyságát és végső soron csökkentik a költségeket.

Azonnali készlet a legtöbb termékből, nincs várakozás!

Cégünk törekszik arra, hogy a Magyarországon forgalmazott HONDA gépek mindegyike azonnal, raktárról elvihető legyen, így az ügyfelek kiszolgálása a lehető legrövidebb idő alatt és a leggördülékenyebb módon megtörténhessen. Márkakereskedőink napi kapcsolatban állnak cégünkkel, így, ha valamely terméket meg is kell rendelniük, maximum 2 munkanapon belül tudjuk biztosítani az Ügyfelek kiszolgálását és a beüzemelt termék átadását.

Folyamatos fejlesztések, Csúcstechnológia

A Honda mérnökei folyamatosan fejlesztik a már meglévő termékeket és az újabb gépek megalkotására is nagy hangsúlyt fektetnek. Az egyes technikai újdonságokat gyakran átültetik a mindennapokban használatos termékekbe is. Csónakmotorjaink között nem egy olyan modellel találkozhatunk, melyek lelkét, a motort az autógyártás során fejlesztették ki. A beépíthető motorok között sok modell kiérdemli a kategóriájának legüzemanyag-takarékosabb motor címet. Később, ezeket a motorokat építik be minden Honda kisgépbe, hogy a felhasználónak ne kelljen a benzinárakkal és utánpótlással foglalkoznia.

76 év gyártói tapasztalat

A Honda már 76 éve gyárt beépíthető motorokat, így ezen a téren hatalmas tapasztalattal rendelkezik. A folyamatos fejlesztéseknek és a kiemelkedő minőségnek köszönhetően a Honda márkanevet a világ minden táján ismerik, elismerik és a motorgyártás élvonalában tartják számon.

+1

Érdekes tény, hogy az utóbbi 25 évben gyártott Honda járművek 75%-a még közlekedik az utakon – és ez az arány csak azért nem magasabb, mert az alkatrész utánpótlás 20 évig garantált a Honda termékek esetében. Minden Honda termék esetében!

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.