Híreink

Posted on

SMark nanotechnológiás jelölések a Honda kisgépek levegőszűrőin

SMARK NANOTECHNOLÓGIÁS JELÖLÉSEK A HONDA KISGÉPEK LEVEGŐSZŰRŐIN

A Honda fokozott figyelmet szentel annak, hogy megóvja ügyfeleit a silány minőségű és sok esetben hamis alkatrészek által okozott károktól. Egyúttal felhívja a figyelmet arra, hogy csak a gyár minőségbiztosítási rendszerén keresztül ellenőrzött és jóváhagyott minőségű, gyári alkatrészeivel garantálható a gépek élettartama és megfelelő működése.

A Motor.Pedo Kft által kínált alkatrészek egyértelmű azonosítása céljából a Honda kisgépek és alkatrészek hivatalos magyarországi képviselete az SMark technológia (smark.eu) segítségével azonosítja az általa javasolt levegőszűrőit. A cég minden kisgép légszűrőt vagy annak csomagolását megjelöli egy SMark nanotechnológiás jelöléssel (NanoSign) ellátott címkéjével.


A címkék segítségével a vásárlók megbizonyosodhatnak arról, hogy a képviselet által javasolt alkatrészt vásárolnak mindamellett, hogy a címkéket leolvasó eszközökkel ellenőrzi a MOTOR.PEDO Kft., a SMark Technology Zrt. és mivel a címke vámfigyelés alatt áll, így a hatóságok is.

A címkék mindegyike:
–    tartalmaz egy egyedi nanotechnológiás ujjlenyomatot négyzetmilliméterenként 15000 aprócska lyukkal, mely biztosítja a hamisítás elleni védelmet, és
–    egyúttal igazolja a termék származását, tárolja a termékre jellemző azonosítási információkat.

Amennyiben nem talál SMark címkét a képviselet által kínált levegőszűrőkön, vagy egyéb gyanús dolgot tapasztal a címkével, termék csomagolással, értékesítési helyszínnel kapcsolatosan, úgy jelezze felénk, vagy közvetlenül a SMark felé a következő email címen: contact@smark.eu
A termékazonosító kapcsolatos bővebb információkért látogassa meg weboldalunkat: https://smark.eu

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.