Híreink

Posted on

25 év az Önök szolgálatában

A MOTOR.PEDO Kft. 1992-ben alakult, mint a Honda kisgépek és motorkerékpárok magyarországi disztribútora. 1995-től kezdve ez a tevékenység a kisgépek, a csónak és ipari motorok képviseletére módosult.

Az elmúlt 25 év alatt a vállalat működését a folyamatos növekedés jellemezte. Ez idő alatt 3-szor nyerte el a Honda legjobb európai disztribútora címet. Az eladási eredmények fejlődése mellett fontos szerep jut az eladás utáni szolgáltatások minőségének a javításának is. Méltán kapcsolódik össze a minőséget, tartósságot képviselő Honda név a MOTOR.PEDO Kft. minőségi szolgáltatási tevékenységével.

A cég munkatársai egytől-egyig a minőségi megoldások hívei, bátran vetik tesztelés alá a Honda gépeit, hiszen bízhatnak benne, hogy a prémium minőség mellé állandó prémium teljesítmény társul.

Az idén 25. születésnapját ünneplő vállalkozás büszke arra, hogy vevőit mindig magas minőségű szolgáltatásokkal és a megbízhatósággal összeforrt Honda termékekkel szolgálhatta, senkit nem hagyott magára és lehetőségeihez mérten kiállt a jó ügyek mellett. Termékeik megtalálhatók kiskertekben, termőföldeken, ipari vállalkozásokban, az építőiparban és még számtalan helyen, az élet minden területén.

  • Tudta Ön például, hogy a Honda az egyetlen olyan cég a világon, amely saját gyártású belső égésű motorjaival jelen van földön-vízen-levegőben?
  • Vagy hogy 1964 óta gyárt 4 ütemű csónakmotorokat?
  • Esetleg, hogy az első benzinmotoros kapálógépet 1954-ben építette a Honda alapítója, Soichiro Honda?
  • Vagy azt, hogy a Honda termékei a világ legmegbízhatóbb és legtartósabb járművei; az elmúlt 25 évben készült autók és kisteherautók 75%-a még mindig az utakat rója a termékregisztrációs adatok alapján.

Ebben a tudatban és ezzel a szemlélettel élünk együtt és dolgozunk minden azért, hogy jobbá tegyük a világot az emberek számára. Szeretnénk elérni, hogy mindenki hozzájuthasson termékeinkhez az országban, aki csak szeretné élvezni az olykor fáradtságos, de örömteli munkát és annak eredményeit.
Cégünk célja, hogy az elkövetkező években ez a minőség javulhasson és szolgálja az emberek kertészeti, mezőgazdasági, ipari, építőipari és hobby irányú munkáinak a támogatását egy profi, takarékos és környezetbarát termékskála képviseletével. A megbízható, jól bevált termékek fejlesztése mellett folyamatosan bővülő kínálattal várja minden márkakereskedő országszerte az igényes, dolgozni szerető érdeklődőket, hiszen igyekszünk egyszerűen jobbá tenni a világot, könnyebbé a munkát és élvezetesebbé a szabadidőt.

„A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek.” (Soichiro Honda)

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.