Híreink

Posted on

Fújjuk el a telet

Bár már február elején járunk, koránt sincs vége a télnek. Ilyenkor még elég kiszámíthatatlan az időjárás. Sokan bizakodnak abban, hogy már lassan beköszönt a tavasz, de ilyen tájt még számolni kell azzal, hogy bármikor jöhet egy kis havazás.

Igaz, hogy a Honda HHB25 lombfúvót az őszi kerti munka megkönnyítésére fejlesztették ki, mégis a frissen lehullott havat is könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk el vele. Nem csak a ház előtti utakat, párkányokat, de akár az autóra lehullott porszerű havat is eltávolíthatjuk erős levegősugarának köszönhetően.

A könnyű és kompakt Honda HHB25 magabiztosan száll versenybe a kétütemű társai ellen. A ravaszszerű gázkar, az elasztomer fogantyú, a csendes működés és a GX 25-ös négyütemű motor könnyed indítása teszik egyszerűvé és élvezetessé a munkát. 

Mindig ügyeljünk a biztonságra. Ennek érdekében használat előtt mindig ellenőrizzük a gép állapotát és gondoskodjunk a megfelelő védőfelszerelésről, ruházatról, illetve tartsuk be a használati leírásban szereplő utasításokat.

Kiemelt termékeink
Garancia regisztráció

A Honda 1+2 év garanciát vállal, ha kisgépét online regisztrálja, illetve betartja a garanciális feltételeket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az akciókról és újdonságokról.