Robotfűnyírók
Fűnyírók Traktorok
Szivattyúk Fűkaszák
Generátorok Kapagépek
Kéziszerszámok Hómarók
Motorok Permezetők
Szállítóeszközök Honda Marine
fűnyíró  önjáró fűnyíró
Termékcsaládok:

Többfunkciós fűkasza

Árlista Nyomtat Elküld

Multi-szerszámgépek a kertápolásban


„Kiskert – nagy öröm” tartja a mondás, de mi a teendő, ha nem szeretnénk kertészt fogadni, saját munkánkat viszont szeretnénk megkönnyíteni?
A multi-szerszámok remek megoldást kínálnak számunkra, ha kevés helyünk van a tárolásra, kicsi a művelendő terület, mégis szeretnénk gépesíteni az egyes munkafolyamatokat. Egy fő, benzinmotoros egység megvásárlása után kedvünkre válogathatunk a különféle adapterek közül attól függően, hogy milyen munkát szeretnénk végezni kertünkben. Az egyes végződések a gyártó által biztosított kampók segítségével egyszerűen felakaszthatóak, így kevés helyet foglalnak a szerszámtárolóban vagy pincében.

Kiváló ajándék lehet egy-egy kiegészítő megvásárlása a meglévő készlethez, hiszen az alapgép és a kiegészítők külön-külön is megvásárolhatóak, így kevés ráfordítás mellett egy új eszközzel gazdagíthatjuk gépparkunkat.

A Honda nagy figyelmet fordított arra a fejlesztések során, hogy az egyes tartozékokat egyetlen mozdulattal, biztonságosan helyére illeszthessük, vagy eltávolíthassuk, ha befejeztük a munkát, így bárhol és bármikor használhatjuk fűkaszánkat, szegélyvágónkat, ágvágónkat, sövényvágónkat, lombfúvónkat, kis-kapánkat, akár otthon, akár a család más tagjainál. A hosszabbító szárak használatával kialakíthatunk magassági ágvágót, illetve a magasra nőtt sövények nyírása sem okoz többé gondot.
A szétszedhető szerszámok további előnye, hogy könnyen szállíthatók, nem foglalnak nagy helyet a csomagtartóban sem. A takarékos és csendes, 360 fokban forgatható, 4 ütemű Honda benzinmotornak köszönhetően tiszta, 95-ös oktánszámú benzint használhatunk a működtetéshez, nincs szükség keverék készítésre és a motor sem füstöl használat közben.

UMC 435 többfunkciós fűkasza alapgép

UMC 435 többfunkciós fűkasza alapgép

A Honda fűkaszák legújabb generációja az UMC sorozat 35 cm3-s, négyütemű motorral szerelt többfunkciós fűkaszája. Használata rendkívül egyszerű, akárcsak a többi termékcsalád termékeinek üzemeltetése, azzal a különbséggel, hogy egyetlen mozdulattal megváltoztathatjuk funkcióját. A Honda új click rendszerének segítségével másodpercek alatt fűkaszát varázsolhatunk kapánkból vagy sövényvágónkból.
Damilfej adapter

Damilfej adapter

A fűkasza adapter kiválóan alkalmas a ház körüli, nehezen hozzáférhető, esetleg kavicsosabb területek megtisztításár. Használata megegyezik a Honda többi fűkaszájának könnyedségével és biztonságosságával.
Sövényvágó adapter

Sövényvágó adapter

Többé nem jelenthet gondot a magasan levő sövények gondozása sem. A Honda sövényvágó adapterének vágási szöge állítható, az alapgép nyele hosszabbítható.
Láncfűrész adapter

Láncfűrész adapter

A magasabban levő ágak gallyazására kiváló megoldás a Honda ágvágó láncfűrész adaptere. Használata biztonságos, a munka gyors és egyszerű vele.
Szegélyvágó adapter

Szegélyvágó adapter

A tökéletesen ápolt kertek elengedhetetlen kelléke a szegélyvágó adapter, melynek használatával nincsenek többé az útra kilógó fűszálak.
Lombfúvó adapter

Lombfúvó adapter

A kertek takarításánál a legegyszerűbb megoldás a lombfúvó adapter lehet, mellyel könnyedén elfújhatók a lehullott levelek, szétszóródott fűszálak, homok, sőt, még a porhó takarítására is alkalmas.
Kapáló adapter

Kapáló adapter

Ha kis sorközben szeretné fellazítani a talajt, esetleg a gyomokat szeretné kiforgatni a földből, válassza a többfunkciós fűkasza kapáló adapterét.
Hosszabbító adapter

Hosszabbító adapter

Ha rövid a karja, toldja meg egy hosszabbító nyéllel. A két méretben kapható hosszabbítók segítségével elérheti a magasan levő fákat, bokrok tetejét.

Egyedi technológiák

.
Minden jog fenntartva 2017 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.