2016.08.30
Amennyiben a hírlevél hiányosan, vagy egyáltalán nem jelenik meg, az alábbi linken, oldalunkon olvashatja:
http://www.hondakisgepek.hu/honda_hirlevel_2016_09.php
Őszi takarítás a kertben
Nincsenek vezetékek, nincsenek határok... avagy variációk professzionális lombfúvásra

Az őszi levelek gyönyörűek, okoz némi fejfájást az összegereblyézésük, és zsákokba gyűjtésük. A levegő áramlását a levelek eltakarítására már a XIX. században is használták Japánban, amikor a kertészek fújtatót alkalmaztak a mohás föld tisztán tartásához. A jól bevált módszereket kár lenne elfelejteni. Ezt a Honda is így gondolja, így erre a célra három alternatívával is szolgál az érdeklődőknek.
1. HHB25 lombfúvó - Benzinmotoros lombfúvó

Az őszi kerti munka megkönnyítésére fejlesztette ki a Honda ezt a felhasználóbarát lombfúvót, mellyel pillanatok alatt rendet tehet kertjében erőlködés nélkül! Használható még frissen leesett hó eltakarítására is.

Az Honda lombfúvó magabiztosan száll versenybe a kétütemű társai ellen. Amikor a lehulló falevelek ellepik kertünket, beterítik ösvényeinket, ez a Honda lombfúvó percek alatt segít visszaállítani a tiszta állapotot. A lombfúvó erős levegősugara könnyedén tolja a kerti szemetet egy olyan helyre, ahol könnyen összegyűjthetjük, majd komposztálhatjuk.

A könnyű és kompakt HHB25 egy könnyed fuvallattal tisztít. A ravaszszerű gázkar, az elasztomer fogantyú, a csendes működés és a GX 25-ös négyütemű motor könnyed indítása teszik egyszerűvé és élvezetessé a munkát.

2. UMC 435 többfunkciós fűkasza alapgép lombfúvó adapterrel

Az UMC sorozat 35 cm3-s, négyütemű motorral szerelt többfunkciós fűkaszájának használata rendkívül egyszerű, akárcsak a többi termékcsalád termékeinek üzemeltetése, azzal a különbséggel, hogy egyetlen mozdulattal megváltoztathatjuk funkcióját. Nagyon praktikus, hiszen az alapgép összesen 7 különböző adapterrel kombinálható, így a megfelelő adapter megvásárlásával bármilyen szezonra és munkára felkészülhetünk vele.

A Honda új click rendszerének segítségével másodpercek alatt lombfúvót varázsolhatunk fűkaszánkból vagy sövényvágónkból.

A kertek takarításánál a legegyszerűbb megoldás a lombfúvó adapter lehet, mellyel könnyedén elfújhatók a lehullott levelek, szétszóródott fűszálak, homok, sőt, még a porhó takarítására is alkalmas.

3. HHBE81BE - Akkumulátoros lombfúvó - Újdonság!

Jó hír a környezettudatos kert kedvelőknek, hogy idén különleges újdonsággal nyitottuk a szezont a  Hondánál. A Honda akkumulátoros termékcsaládjának köszönhetően egyszerűen, hatékonyan és új lendülettel kezdhetünk neki  az őszi, később tavaszi előkészületeknek. Nincsenek vezetékek, nincsenek határok.

Csendes, könnyű és kompakt. A nagy teljesítményű turbina ventillátor akár 148 km/h-s légáramlatot képes generálni.
Tökéletes megoldás, ha járdát, teraszt, utakat vagy pázsitot kell megtisztítani az avartól, vagy a sövényvágás utáni nyesedékektől.

A termékhez két féle akkumulátor (2.0 Ah, valamint 4.0 Ah teljesítménnyel) és két féle töltő (normál és gyorstöltő) rendelhető, melyek kompatibilisek a többi akkumulátoros kertigéppel is.

Vegye könnyedén!

A Honda akkumulátoros lombfúvójával sokkal egyszerűbben elvégzi a munkát, hiszen rendelkezik sebességtartó tulajdonsággal is. Nyomja meg a gombot, és a szénkefe mentes motort állandó sebességgel fog járni anélkül, hogy nyomva kellene tartania a ravaszt. Fokozatmentesen állítható a "szélerősség", a kétféle légáramlattal (gyors vagy lassú) a kisebb és nagyobb törmelékek (por hó, levelek, ágak) is egyformán kimagasló hatékonysággal eltávolíthatóak. A lombfúvó négyütemű motorja környezetbarát, alacsony üzemanyag fogyasztású, és megfelel minden fontos kertészeti elvárásnak, emellett alacsony zajszinten üzemel, a szomszédok nagy örömére.
HUDI
Segíthetek?
A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!