Őszi szerviz akció a Honda Márkakereskedésekben 2016.10.15.
Amennyiben a hírlevél hiányosan, vagy egyáltalán nem jelenik meg, az alábbi linken, oldalunkon olvashatja:
http://www.hondakisgepek.hu/hirlevel_2016_10.php
Őszi szerviz akció a Honda Márkakereskedésekben
Ön tudta?

Tévhit, hogy a gyárilag meghatározott élettartam szerviz, vagy egyéb karbantartás nélkül, nem megfelelő használat mellett, és túlterhelés esetén is érvényes.
A kisgép rendszeres ellenőrzése és beállítása a tartós, hosszú ideig tartó nagy teljesítménynek előfeltétele. A rendszeres karbantartás és szerviz hozzájárul a hosszú élettartamhoz, és nem utolsó sorban saját testi épsége megőrzéséhez.

Mi az, amit felelős használóként tehet gépe egészségért?
Szakszerű használat: A gép szakszerű használatához tanulmányozza mindig a kezelési utasításban foglaltakat.

Helyes tárolás: Mindenképpen olyan helyen tárolja bármely évszakban gépet, ahol nincs kitéve a környezeti hatásoknak, fagy, csapadék, pára, kártevők.
Ne feledje, tárolás előtt az üzemanyagot az üzemanyagtartályból és a porlasztóból ki kell járatni! Az elektromos indítású gépek esetében az akkumulátor feltöltéséről és megfelelő tárolásáról, töltöttségi szintjének ellenőrzéséről is időről időre gondoskodni kell.

Rendszeres tisztítás: Mindig gondoskodjon a rátapadt fű, növényi részek, nyesedékek és sár, illetve földdarabok eltávolításáról. Ennek segítségével megakadályozza a korrodálódást, így elkerülheti az alkatrészek idő előtti cseréjét.

Állapot felmérés: Tisztítás után érdemes megvizsgálni, hogy a vágóasztal, kések, damilok, ékszíjak állapota megfelelő-e. Amennyiben nem, vagy bizonytalan benne, vigye el mindenképpen Márkaszervizbe a gépet!

Karbantartási napló: Vezessen a kezelési utasításban is szereplő karbantartási naplót, hogy a jelzett időszakonként vagy üzemóránként szervizeltetni tudja a gépet.

Rendszeres szerviz: Meghatározott időszakokban vigye szervizbe  a gépet. Garanciális szempontból is fontos, hogy minden esetben Márkaszerviz szakemberére bízza a feladatot.

Használjon üzemóra számlálót! Fokozott, de normál igénybevétel esetén is AJÁNLOTT az üzemóra számláló használata, melynek segítségével egyszerűbb a szerviz intervallumok betartása, mely a gép élettartamát pozitívan befolyásolja. Alkalmazhatósága minden gyújtógyertyával üzemelő motorra kiterjed. Használata és telepítése egyszerű, hiszen nincs szükség külső áramforrásra. A gyújtókábelre tekert vezeték továbbítja a működéséhez szükséges jelet. Praktikus, teljesen zárt, és vízálló.

Gépre szerelhető üzemóra számlálót a Honda Márkakereskedésekben és Márkaszervizekben ország szerte megvásárolhatja.

Honda szerviz akció

Az éves, szezon végi karbantartást most megkönnyítjük az Ön számára!

Ha Ön az év végi szervizmunkákat 2016. október 17 és 2017. január 31 között végezteti el márkakereskedéseinkben, 20% kedvezményt biztosítunk az eredeti Honda levegőszűrők, gyertyák és olajak árából!

Éljen a lehetőséggel, így tavasszal már egy tökéletesen felkészített Honda géppel, gondtalanul kezdheti meg az új szezont! Kerülje el a sorban állást, ezzel  időt, illetve pénzt spórolhat!

Márkakereskedőink listáját itt találhatja
HUDI
Segíthetek?
A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!