Csatlakozzon a Honda Kisgépek Facebook csoportjához!

Hírek, újdonságok

SMark nanotechnológiás jelölések a Honda kisgépek levegőszűrőin

2017.05.11
A Honda fokozott figyelmet szentel annak, hogy megóvja ügyfeleit a silány minőségű és sok esetben hamis alkatrészek által okozott károktól. Egyúttal felhívja a figyelmet arra, hogy csak a gyár minőségbiztosítási rendszerén keresztül ellenőrzött és jóváhagyott minőségű, gyári alkatrészeivel garantálható a gépek élettartama és megfelelő működése.

Szentlőrinci Gazdanapok 2017

2017.05.12
Idén 24. alkalommal rendezik meg a Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági szakkiállítását és vásárát. A Szentlőrinci Gazdanapok idén is kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termelők és vásárlók, szakmabeliek és érdeklődők, potenciális üzleti partnerek egymásra találjanak.
fűnyíró  önjáró fűnyíró
A Honda dinamikusan fejlődő termékeiről és újdonságairól itt első kézből értesülhet.
Fejlesztések, újdonságok, hírek!

Híreink

Nyomtat Elküld
SMark nanotechnológiás jelölések a Honda kisgépek levegőszűrőin
2017.05.11
A Honda fokozott figyelmet szentel annak, hogy megóvja ügyfeleit a silány minőségű és sok esetben hamis alkatrészek által okozott károktól. Egyúttal felhívja a figyelmet arra, hogy csak a gyár minőségbiztosítási rendszerén keresztül ellenőrzött és jóváhagyott minőségű, gyári alkatrészeivel garantálható a gépek élettartama és megfelelő működése.
Szentlőrinci Gazdanapok 2017
2017.05.12
Idén 24. alkalommal rendezik meg a Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági szakkiállítását és vásárát. A Szentlőrinci Gazdanapok idén is kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termelők és vásárlók, szakmabeliek és érdeklődők, potenciális üzleti partnerek egymásra találjanak.
25 év az Önök szolgálatában
2017.04.01.

A Motor.Pedo Kft idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A cég 1992 óta foglalkozik a Honda kis- és kertigépek, valamint a Marine termékek forgalmazásával Magyarországon, és ha ez nem volna elég, ezt a forgalmazási jogot egyedüliként kapta meg itthon Japántól és ez a bizalom a mai napig töretlenül fennáll.

A cég folyamatosan változó világunkban egy biztos pontot képvisel megbízható és időt álló gépeivel, országosan elérhető kereskedő-hálózatával. Nézzen be márkakereskedéseinkbe Ön is és ismerkedjen meg termékeinkkel.

ÉBSZ kiállítás 2017
2017.05.12
2017. szeptember 14. és 16. között az építőgépesítési szakma színe java Tökölön, a Tököl Reptéren fog felvonulni! Mindenkit, aki az építőgépesítés iránt érdeklődik, sok szeretettel várunk Magyarország legnagyobb szabadtéri építőgép kiállítására, ahol Európa szerte egyedülálló módon, életszerű körülmények között lehetőség nyílik tesztelni a gyártók különféle munkagépeit.
Gratulálunk nyerteseinkenek
2017.04.01
A kérdőív-kitöltős játékunk véget ért, kisorsoltuk a nyerteseket.
Ezúton is köszönjük mindenkinek a válaszokat, hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!
Vásárlási szokások - kérdőív
2017.02.06.
Ha ideje engedi,és szívesen megosztaná velünk véleményét, segítse munkánkat az alábbi linken található, vásárlási szokásokat felmérő kérdőív kitöltésével.
A válaszadás kb. 5 percet vesz igénybe, és a kitöltők között 3 db Hondás ajándékcsomagot sorsolunk ki (a csomag tartalma: Hondás bögre, nyakbaakasztó, toll, póló).
A HondaJet végigszáguldott az Egyesült Államokon
2016.11.02
  • Az Egyesült Államok négy legforgalmasabb üzleti légi útvonalából kettőn új sebességrekordot állított fel a HondaJet
  • Az ezer tengeri mérföldes szakaszt kevesebb, mint három óra alatt teljesítette a Honda repülőgépe
  • A két rekord jelenleg a Nemzetközi Légügyi Szövetség (Fédération Aéronautique Internationale) hitelesítésére vár
Őszi szerviz akció a Honda Márkakereskedésekben
2016.10.15.
Ön tudta?

Tévhit, hogy a gyárilag meghatározott élettartam szerviz, vagy egyéb karbantartás nélkül, nem megfelelő használat mellett, és túlterhelés esetén is érvényes.
A kisgép rendszeres ellenőrzése és beállítása a tartós, hosszú ideig tartó nagy teljesítménynek előfeltétele. A rendszeres karbantartás és szerviz hozzájárul a hosszú élettartamhoz, és nem utolsó sorban saját testi épsége megőrzéséhez.

Őszi takarítás a kertben
2016.08.30
Nincsenek vezetékek, nincsenek határok... avagy variációk professzionális lombfúvásra

Az őszi levelek gyönyörűek, okoz némi fejfájást az összegereblyézésük, és zsákokba gyűjtésük. A levegő áramlását a levelek eltakarítására már a XIX. században is használták Japánban, amikor a kertészek fújtatót alkalmaztak a mohás föld tisztán tartásához. A jól bevált módszereket kár lenne elfelejteni. Ezt a Honda is így gondolja, így erre a célra három alternatívával is szolgál az érdeklődőknek.
Honda Miimo tesztlehetőség
2016.08.16
Szeretné most ezt az élményt otthon átélni és kipróbálni? A Honda hisz az álmok erejében, ezért lehetővé teszi ezt az Ön számára.  Nyár végi akciónk keretében most alkalma nyílik vásárlási kötelezettség nélkül hazavinni Miimot a robotfűnyírót. Az akció részletes feltételeiért és további információkért olvasson tovább...
Hondával a parlagfű ellen
2016.06.22
Megérkezett a nyár, és ezzel együtt sajnos "virágzik" az allergiaszezon és a parlagfű is.
A megelőzés és megakadályozás érdekében a hatóság minden évben felhívja a lakosság figyelmét, hogy április és augusztus közötti időszakban négy alkalommal is kaszálni kell a kerteket, telkeket, közterületeket.
Nagyteljesítményű Selwood szivattyúk
2016.05.12
A Selwood már több, mint ötven éve tervez és gyárt mobil, kerekes és telepített kivitelű szivattyúkat és mostanra az Egyesült Királyság egyik vezető szállítója lett ezen a területen. Napjainkban a szivattyúk 70 %- át exportálják, az egész világra kiterjedő elosztóhálózaton keresztül.

Jelenleg a cég számos iparág igényeivel foglalkozik, beleértve az építőipart, a környezetvédelmet, a bányászatot, valamint a kommunális és az ipari szennyvíztisztítást. Ez a széles alkalmazhatóság megkívánja, hogy sokféle anyaghoz lehessen használni a szivattyúkat, a víztől és a lebegő szilárd anyagoktól kezdve a bentonitiszapig, az olajig és a fenékvízi iszapig.

Az a szép zöld gyep...
2016.04.15
Végre beköszöntött a várva várt tavasz. Április nem csak a rügyfakadás hava, hanem a kerti és a földmunkák igazi kezdete is. Ebben az időszakban a változó időjárás, és a rohamosan zöldülő természet, szempillantás alatt változtatja meg kertünk összképét. Az ősszel gondosan levágott fű, új életre kel az átvészelt fagyos tél után.
Fújjuk el a telet
2016.02.12

Bár már február elején járunk, koránt sincs vége a télnek. Ilyenkor még elég kiszámíthatatlan az időjárás. Sokan bizakodnak abban, hogy már lassan beköszönt a tavasz, de ilyen tájt még számolni kell azzal, hogy bármikor jöhet egy kis havazás. Erre is megoldást nyújthat a Honda nagy teljesítményű lombfúvója.
Mit érdemes tudni a HONDA hómarókról?
2015.12.03


  A köztudatban talán a hómaró nem a legelterjedtebb hómentesítésre alkalmazható eszköz, mégis számtalan előnnyel rendelkezik. Nem ugyanazon az elven működnek, mint a közútkezelők által használt nagyméretű munkagépek, ezek a hómarók jóval kisebb méretű, praktikus, hatékony gépek, amik akár a parkolók, járdák, utak, kocsi beállók hómentesítésére, tisztítására is alkalmasak.
Lombhullás
2015.12.02

Az őszi levelek gyönyörűek, de legyünk őszinték, okoz némi fejfájást az összegereblyézésük, és zsákokba gyűjtésük. A Honda lombfúvója segítségére lesz a takarításban.

Körülbelül 87 millió lombhullató fa van az Egyesült Királyságban, amelyek egyenként akár 200 ezer levelet is elhullathatnak évente. Ezek alapján az ősz során 174 trillió levél fordul pirosba, narancssárgába vagy sárgába, és hullik le  a fákról. 174 trillió levél az megdöbbentően sok.

Küszöbön a tél
2015.10.15.
Hogyan készítsük fel kerti gépeinket?

Mielőtt kerti gépeinket, fűnyírónkat, sövényvágónkat, fűkaszánkat vagy fűnyíró traktorunkat elhelyeznénk a kerti tárolóba, feltétlenül rá kell szánnunk pár percet az eszközök átvizsgálására. Nem csak tavasszal, a nyári forróság előtti időszakban fontos a kerti gépek felkészítése a szezonra, hanem ugyanígy a téli tárolás, téliesítés előtt is elengedhetetlen pár óvintézkedést elvégezni, hogy tavasszal a lehető legkevesebb gondunk legyen a beüzemeléssel. 
Üzemóra számláló
2015.10.14.
Miért nélkülözhetetlen kellék az üzemóra számláló?

Az üzemóra számláló nem csak hasznos, de elengedhetetlen kelléke a gépek élettartamának növeléséhez. Tévhit, hogy a gyárilag meghatározott élettartam szerviz, vagy egyéb karbantartás nélkül, nem megfelelő használat mellett, és túlterhelés esetén is érvényes. 
Versatool - Többfunkciós fűkasza
2015.07.15
  Egy szerszám mindenre. Íme néhány meglepő ok, miért van Önnek és a kertjének szüksége a Versatoolra.
Próbálja ki a Versatool többfunkciós fűkaszát és tartizékait, melyeket megtalál márkakereskedőinknél, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Új Guinness Világrekord
2015.07.14
 A Honda új Guinness világrekordot állított fel az üzemanyag-takarékoság tekintetében.
13 498 km-t tettek meg 25 nap alatt egy Honda Civic Tourer-el Európa 24 országán keresztül, átlagosan 2,82 literes üzemanyag fogyasztással 100 kilométerenként. 
Guinnes Rekord Kísérlet a Hondával
2015.06.15.
A Honda két dolgozója 13.500 km-t tesz meg, hogy beállítsa az új üzemanyag takarékossági Guinness-világrekordot.

2015.június 1-jén hétfőn, két Honda dolgozó beült egy Civic Toulerbe, ami a következő 25 napban az otthonuk lesz. 13.500 km-t vezetnek 24 európai országon keresztül. Ez az út azon a független teszten alapul, hogy a Honda 1.6-os i-DTEC motorja folyamatos terhelés mellett is garantálja a gyártó által  megadott fogyasztási értékeket, valós vezetési körülmények között. 

Tovább...
Miimo elment füvet vágni...
2015.05.13.
... úgyhogy Önnek nem kell. A Honda nagyszerű fűnyírója lehetővé teszi, hogy Ön hátradőlve pihenjen, mialatt a robotfűnyíró levágja a füvet.

Íme 4 tény, amit nem biztos, hogy tudott a pázsitról.

Tovább...
Bónusz garancia feltételei
2014.05.13
A Honda kisgépeire a gyár 1+2 év garanciát vállal, melynek feltételeit szeretnénk ismertetni minden érdeklődővel, egyúttal tisztázni szeretnénk az esetleges félreértéseket is.
60 éve az emberek szolgálatában
2014.03.14
Honda Road Show 2014
2014.04.22
Az idei évben is az ország több pontján találkozhatnak Honda gépekkel és kereskedőinkkel. A Road Show rendezvényein alkalmuk nyílhat a gépek kipróbálására, tesztelésére, illetve kereskedőink szaktanácsait is kikérhetik kérdéseikkel kapcsolatban. A gépeken túlmenően minden helyszínen vár valami meglepetés is a látogatókra.
Honda Kisgépek a Construma Kert kiállításon
2014.03.12

A Motor.Pedo Kft idén részt vesz a Construma Kert kiállításon, amely az építőipari Constrmával, Otthon Desin kiállítással, a Reneo kiállítással és a Lignonovum kiállítással együtt kerül megrendezésre a BNV területén, Budapesten.

Őszi levélhullás
2013.11.02
Itt van az ősz, itt van újra...

Mindannyian jól ismerjük a fenti idézetet, és gondolom nem csodálkozunk rajta, hogy az ősz megihlette Petőfi Sándort is. Az ősz gyönyörű színeket rejteget, a természet felkészül a pihenésre, sőt, mi magunk is sokszor fáradékonyabbak, álmosabbak vagyunk, mint a hosszú napalokkal teli nyári napokon. A hűvösebb idő beköszöntével eljön az ideje az őszi munkálatoknak, köztük a lehullott falevelek eltakarításának.
Akciós árak
2013.08.08
Itt a tavasz, megújul a természet. Frissüljön fel Ön is a Honda tavaszi akciójával!
Honda Road Show 2013-ban is!
2013.04.03
Látogasson el kiállításainkra! Kereskedőink az ország egész területén várják az érdeklődőket.
Honda Miimo
2012.09.01
Asimo, a Honda humanoid robotja nem unatkozik többé. Megérkezett legjobb barátja, Honda Miimo.

A Honda Miimo azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik vagy nem szeretnének, vagy nem tudnak időt szakítani arra, hogy tökéletes pázsitjuk legyen.


HRX játékunk nyertesei
2012.07.02
Ha részt vett a játékban, nézze meg, hogy Ön is a nyertesek között van-e. Természetesen minden érintettet emailben is értesítünk.
Gratulálunk, és köszönjük mindenkinek aki velünk játszott.
Bajai Motorcsónak Eb és VB
2012.07.07
Olvasson tovább a részletekért!
Újabb állomások a Road Shown
2012.06.09.
A Honda 2012. évi Road Show-ja tovább folytatódik, a hétvégén Velencén, a szabadstrandon lévő Wake-board pálya mellett tekinthették meg a gépeket az érdeklődők.
HONDA Road Show 2012 Cegléd
2012.05.12
Cegléden idén is megrendezésre került az Iparosok Utcája elnevezésű program, mely egyúttal a Honda Road Show (HRS) egyik állomásaként is szerepelt.
Az esemény fődíja egy HONDA HRE 330-as elekrtomos fűnyíró volt.
Ezúton is gratulálunk a győztesnek!
HONDA Road Show 2012
2012.04.06-2012.07.07
A tavalyi sikereken felbuzdulva, idén ismét számos termékbemutatót és rendezvényt látogathatnak meg mindazok, akik érdeklődnek a HONDA kisgépek iránt. A programok során kipróbálhatják a HONDA termékeket, megtapasztalhatják az egyedülálló japán minőséget és az egyszerű használat élményét.
Garden Expo 2012
2012.03.23-25
2012-ben hatodik alkalommal rendezzük meg a legnagyobb és legsikeresebb hazai kerti életmód kiállítást, a Gardenexpót.

Március 23-24-25-én ismét várjuk a kerti és kertészkedés szerelmeseit a Papp László Budapest Sportarénában. 
100 millió Honda kisgép
2012.01.12
Nagy örömünkre szolgál, hogy a 100 000 000-odik Honda kisgép is gazdára talált!
Köszönjük vásárlóink bizalmát, további örömteli Hondás munkavégzést kívánunk minden Honda kisgép tulajdonosnak!
Magyar Kert kiállítás a Hungexpo-n 2012-ben is!
2012.01.25-28
Cégünk immár sokadik alkalommal jelenik meg ismét a nagyközönség előtt. A Magyar Kert kiállítás a szakma legnagyobb nemzetközi kiállítása és vására a Hungexpo területén. A Honda kisgépeket a D pavilon 301/C standján találja meg minden kedves érdeklődő!
Boldog Új Évet!
2012.01.04
Minden kedves Érdeklődőnek, Vásárlónak, leendő és meglévő Partnerünknek Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánunk.
A 2012-es esztendő számunkra is újdonságokat tartogat...
Őszi szerviz-akció
2011.11.14-2011.11.30
Most vigye Honda gépét márkaszarvízbe! 20 % kedvezményt kap a szükséges alkatrészekből és a szervizdíjból!
Szomorú hét a HONDA világában
2011.10.24
Az elmúlt héten két tehetséges versenyző búcsúzott a HONDA motorsport világából.
Folytatódik a hőségriadó
2011. július 12.
27 fok feletti napi átlaghőmérséklet esetén hőségriadót rendelnek el hazánkban, általában 2-3 alkalommal évente.  Most is ez történt.  Néhol a maximális hőmérséklet megközelítette a 38 fokot.  Hogy terményeink ne égjenek ki, ne pusztuljanak ki, szükséges locsolnunk.  
Parlagfű szezon
2011. július 5.
Itt a július és most már végérvényesen beköszöntött a nyár.  Eddig is voltak teendőink a kertben, de most jön el annak az ideje, hogy jobban odafigyeljünk a gyomírtásra és gyomtalanításra.  Heteken belül kezdetét veszi a „parlagfű szezon”...
Cégünk AEO minősítést kapott
2011. április 27.
A Motor.Pedo Kft megkapta az AEO tanúsítványt, ami egy nemzetközileg elismert tanúsítvány, és amit csak a legmegbízhatóbb cégek kaphatnak meg!
Kertigép akció a Hondánál!
2011. május 24
Tekintse meg akciós árlistánkat! Most érdemes Honda kisgépeket vásárolni!
Már a Facebookon is
2010. november 28.
Mostantól az egyik legnépesebb közösségi oldalon a Facebookon is elérhetőek a Honda Kisgépekkel kapcsolatos információk.
Egy szebb jövőért
2010. november 25.
Vásárlóink segítségével az idei évben is sikerült több alapítvány munkájához hozzájárulni anyagi-, illetve eszköztámogatások révén.
Őszi kedvezmények
2010. november 11.
Az idei évben sem maradhat el a Hondánál már megszokott őszi készlet kisöprés. Vásároljon most kedvezményesen termékeinkből. 
Ha szeptember, akkor Sopron
2010. szeptember 15.
A harmadik alkalommal megrendezett innoLignum Sopron kiállításról idén se hiányozhattak a Honda, illetve Shindaiwa termékek.
A víz elleni küzdelemhez
2010. június 4.
Nem bízza Ön se a véletlenre, a Honda szivattyúk nem fogják cserben hagyni a legkeményebb igénybevétel során sem.
Ráadás akció
2010. június 2.
Az extrém időjárás hatására későn induló tavaszi-nyári szezonra való tekintettel még egy hónapig érhetőek el termékeink kedvezményes áron.
Kezdje a tavaszt a Hondával
2010. április 1.
A jó idő közeledtével alábbi akciós ajánlattal szeretnénk megkönnyíteni az ilyenkor szükséges kerti gépek beszerzését.
Legközelebbi kiállítások
2010. február 8.
Látogasson el februári rendezvényeinkre, hogy közelebbről is megismerkedhessen termékeinkkel.
Látogasson el idén is
2010. január 4.
Mint minden évben 2010-ben is megtekintheti bevált modelljeinket és legfrissebb újdonságainkat a Magyar Kert kiállításon.
Megjutalmazzuk gyorsaságát
2009. december 1.
Az első 100 vásárlónk aki 2009. december 1-31  között vásárolnak az ajánlatban felsorolt gépek egyikéből, most kedvezményes áron juthatnak hozzá. Ne maradjon le Ön se. 
Téli ajánlatunk
2009. november 2.
A hó eltakarítására is van megoldásunk. Nézze meg legújabb hómaróinkkal kapcsolatos ajánlatunk. Az akció 2009.12.31-ig érvényes.
Megérkezett az új EU30i Handy
2009. szeptember 22.
Ismerje meg a Honda legújabb fejlesztésű áramfejlesztőjét!
Az EU30i Handy már kapható!
A HRX 537 VY győzött!
2009. június 3.
Az angol The Gadget Show televíziós műsor májusi adásába a mulcsozásra is alkalmas fűnyírókat vették górcső alá. 
Vevői elégedettség-mérésünk eredménye
2009. június 2.
Májusi vevői elégedettség-mérésünk során, a kiküldött adatlapok 40%-át kaptuk vissza vásárlóinktól, amelyet ez úton is szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek!
A felméréssel összefüggő nyereményjáték eredményét a tovább gombra kattintva olvashatják!
2009-es újdonságok a Hondánál
2009. április 30.
A Honda 2009-es évre is tartogat több újdonságot. A teljesen új fejlesztések mellett a már jól bevált modelleket is tovább finomítottuk.
Életképek a Boat Show-ról
2009. február 15.
A hétvégén került megrendezésre a BoatShow a budapesti Hungexpo-n, melyen a Honda is részt vett.
Kiállításokon a Honda kisgépek
2009. január 08.
Az előző évekhez hasonlóan idén is számos kiállításon és rendezvényen találkozhatnak a Honda kisgépekkel az érdeklődők.
Pillanatképek a Magyar Kert kiállításról
2009.01.28
Ma indult a Magyar Kert kiállítás a Hungexpo területén, ahol a Honda is képviselteti magát. Tekintse meg pillanatképeinket!
Adományaink 2008-ban a szebb jövőért
2009. január 07.
Lassan hagyománnyá válik, hogy cégünk minden évben, lehetőségeihez mérten, adományokkal segíti az arra rászorultakat, az elmúlt évben sem volt ez másként...
Őszi versengés
2008. október 18.
Napsütéses őszi reggel fogadta az október végén megrendezett Lelle Open résztvevőit. A verseny érdekesség abban állt, hogy a hajók nem egyesével, hanem csapatokban versenyeztek, melyek különböző yardstick hajó osztályokból álltak össze.
Buster nap
2008. szeptember 25.
Szeptember 25-én, egy esősnek induló napon került megrendezésre a kizárólag a szakmának szóló Honda Marine-Buster hajós bemutató. Szerencsére az időjárás megkönyörült a részvevőkön, és a délután folyamán már napfényes időben próbálhatták ki a 150 Le-s Honda csónakmotorral szerelt alumínium Buster hajótesteket.
Életveszélyes hamisítvány
2008. szeptember 20.
Egy újabb példa arra, hogy olcsó húsnak híg a leve...
A legutóbb felfedezett hamisítványt szintén egy vidéki piacon vásárolta egy vevő abban a tudatban, hogy eredeti Honda generátort vesz. Hamar fény derült a gép eredetére, ugyanis az anyagok minőségének köszönhetően, néhány nap alatt egy hivatalos Honda szervizben kötött ki.
Bábolnai Nemzetközi Napok, a Hondával
2008. szeptember 12.
Ebben az évben 24. alkalommal nyitja meg kapuit 2008. szeptember 10-13. között a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállítás. A nagy hagyományokkal bíró rendezvénynek évről-évre nő a jelentősége, ami a kiállítók és a látogatók számának növekedésében is megmutatkozik.
Adomány
2008. július 22.
A MOTOR.PEDO Kft. átadott a Dunaalmási Református Szereteháznak 1 db UMK 435 típusú négyütemű fűkaszálógépet térítés mentesen adomány címén.

Együtt az Allergia ellen
2008. július 8.
Sajnos napjainkban egyre nagyobb méreteket ölt Magyarországon is a nyári pollenallergia, azon belül is a súlyos tüneteket kiváltó parlagfű-virágzás okozta tünetegyüttes.
kW - LE változások
2008. április 17.
Valószínűleg okoz némi nehézséget a kereskedelemben az a tény, hogy a Honda 2007 második felétől bevezette az ipari motorok teljesítményeinek a publikálásában a nettó kW mérőszámát.
EC sorozat névváltás
2008. április 1.
Az EC ipari áramfejlesztő család, név ill. típus elnevezésének a változását az a Honda törekvése tette szükségessé.
Superbrands
2008. január 1.
A reklámszakma kiválóságai évek óta értékelik a különleges értékkel bíró márkákat és a márkaépítési tevékenységet.
Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.


Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2017 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.