Robotfűnyírók
Fűnyírók Traktorok
Szivattyúk Fűkaszák
Generátorok Kapagépek
Kéziszerszámok Hómarók
Motorok Permezetők
Szállítóeszközök Honda Marine
fűnyíró  önjáró fűnyíró
Termékcsaládok:

F720 egytengelyű traktor

Árlista Nyomtat Elküld
A Honda F720 rendszer biztonságos, megbízható a működése, könnyű a használata és a manőverezés vele. A rendszer vezető egysége az F720 típusú traktor, amely Honda GX 200-as motorral felszerelt (5,5LE), teljesítményleadó tengellyel ellátott az aktív tartozékok miatt, lánchajtásos és differenciálműves a könnyű irányíthatóság érdekében. A traktor sebességfokozatai: 6 előre, 2 hátra, amely lehetővé teszi a biztonságos irányítást és hozzáigazítja a sebességet a külső körülményekhez.

A több mint 2 literes tankjának köszönhetően a karbantartási munkák akár két és fél órán át végezhetők 1 tankolással, megállás nélkül. Állítható, ergonomikusan kialakított fogantyúja és biztonsági blokádja gondoskodik a kényelmes és biztonságos munkavégzésről.

A Honda F720-as traktor egy speciális műfű karbantartó készlettel szerelhető fel. Arra tervezték, hogy megőrizze a műfüves terület jelenlegi állapotát, illetve hogy felújítsa a már meglévő területet. A készlet garantálja a professzionális teljesítményt minden szükséges karbantartási munkához, melynek célja, hogy megnövelje a felület élettartamát. A műfüves sportpálya megfelelő karbantartása esetén érezhetően nő a használók kényelme és élvezhetőbbé válik a játék - köszönhetően a professzionális Honda F720-as rendszernek. Mindenek előtt azonban biztonságos körülményeket biztosít a sportolók számára az edzések és a szabadidős tevékenységeik végzése során.

A részleteket elolvashatja katalógusunkban, vagy érdeklődhet kereskedőinknél.

A F720 egytengelyű traktor ajánlott fogyasztói ára:

807 720 Ft* Kereskedőink listája »

Ossza meg ismerőseivel

Típus: F720 egytengelyű traktor
Benzin tartály (l):2,1
Méret (mm):1655x655x1040
Motor teljesítmény (kW)*:4,1
Motor típus:GX 200
Munka szélesség:900
Sebesség fokozatok:6e / 2h
Súly (kg):121
Zajszint (db(A)):99
info
*A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, azok csupán tájékoztató jellegűek, konkért árajánlatért forduljon márkakereskedőinkhez. A változtatás jogát fenntartjuk.
.
Minden jog fenntartva 2017 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.