Ismerje meg Honda Miimo-t 2016.08.16
Amennyiben a hírlevél hiányosan, vagy egyáltalán nem jelenik meg, az alábbi linken, oldalunkon olvashatja:
http://www.hondakisgepek.hu/60-452192.php
Honda Miimo
Asimo, a Honda humanoid robotja nem unatkozik többé. Megérkezett legjobb barátja, Honda Miimo.

A Honda Miimo azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik vagy nem szeretnének, vagy nem tudnak időt szakítani arra, hogy tökéletes pázsitjuk legyen.


Honda Miimo tesztlehetőség
Szeretné most ezt az élményt otthon átélni és kipróbálni? A Honda hisz az álmok erejében, ezért lehetővé teszi ezt az Ön számára.  Nyár végi akciónk keretében most alkalma nyílik vásárlási kötelezettség nélkül hazavinni Miimot a robotfűnyírót. Az akció részletes feltételeiért és további információkért olvasson tovább...
Miimo elment füvet vágni, úgyhogy Önnek nem kell.
  A Honda nagyszerű fűnyírója lehetővé teszi, hogy Ön hátradőlve pihenjen, mialatt a robotfűnyíró levágja a füvet.

Íme 4 tény, amit nem biztos, hogy tudott a pázsitról.1. Az első fűnyírót 1830-ban készítette egy angol úriember, Edwin Budding. Az ötlet egy textil malom vágóhengerét nézve pattant ki fejéből. További 10 évbe telt, mire egy valóban hatékony gépet épített.2. Életünk során majdnem 2 hónapot töltünk fűnyírással. Egy átlagos kertész számára ez azt jelenti, hogy egy-egy alkalommal kb. egy órát tölt fűnyírással valamint szegélynyírással, és ezt havi 2-4 alkalommal ismétli meg.3. Sokan utálják ezt csinálni, vagy nincs rá elég idejük. Sok kerttulajdonos ezért megszűnteti a füves területet kertjében - deszkával burkolja, betonozza, vagy kővel tölti fel a korábban füves területet. Egy tanulmány szerint 10 éves megfigyelés alapján 500 "zöld" kert tűnik el évente Londonban, ami nagyságrendileg 2 és fél Hyde parkot jelent évente.

És ez nem jó nekünk. A zöld területek jót tesznek a tüdőnknek és segítenek megtisztítani a levegőt. Csökkentik a felmelegedést a nagyvárosokban, amelyek általában 6 fokkal forróbbak, mint a környező vidéki városok a nyári hónapokban. A kertek jó segítséget nyújtanak az árvizek ellen is, mert elvezetik a vizet az esőzések során.

4. Rövid bemutató Miimo működéséről: https://www.youtube.com/watch?v=3ibuex9xIA8

Szerencsére nagy utat jártunk be az első, 1830-as fűnyíró megalkotása óta, és most itt van velünk Miimo! Ő fogja nyírni a pázsitot előre beprogramozott időben, parányi részekre aprítja a füvet, amely ily módon elveszik a talajon, tápanyagot szolgáltatva a további növekedéshez.5. Miimo gyengéden bánik a gyeppel is. A kertészek nem szeretik hagyni, hogy túl hosszúra nőjön a fű mielőtt levágják, mert ha több, mint a meglévő fű hosszúságának 1/3-át lenyírják, akkor a szálak elveszítik a tápanyagforrásuk jelentős részét. A fűnyíró kések is elvesztik élüket, és vágás helyett inkább csak tépik a füvet, ami ezáltal sérült és ápolatlan megjelenésűvé válik.

Bizonytalan a vásárlást illetően?

Tesztelje Honda Miimo-t vásárlási kötelezettség nélkül!
  • Az akció időtartama: 2016.09.01-2016.12.31
  • A termék üzembe helyezése ideiglenes installációval történik, mely vásárlás után végleges telepítéssel módosítható
  • Az ideiglenes telepítés jelképes díja vásárlás esetén teljes egészében levonásra kerül
  • A tesztelés idejére kereskedőink kauciót kérhetnek a termékek kihelyezése esetén, melyet a termék tesztelése után a vásárló hiánytalanul visszakap
  • A ideiglenes telepítés max. 100m2 területre történik
  • A tesztidőszak után 30 napig van lehetősége Ügyfeleinknek meghozniuk vásárlásra vonatkozó döntéseiket


Itt az alkalom, hogy lecserélje vagy beszerezze legújabb Honda kerti gépeinket Márkakereskedőink segítségével. Az alábbi linkre kattintva elérheti partnereink listáját.
Miimo kereskedők az országban
HUDI
Segíthetek?
A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!