Ilyen még nem volt!
2011.11.14
Őszi szerviz akció
Honda_szerviz_2011.jpgMost vigye Honda gépét márkaszarvízbe! 20 % kedvezményt kap a szükséges alkatrészekből és a szervizdíjból!

Idén először a Honda kisgépei is csatlakoznak a Honda gépjárműveire és motorbiciklijeire vonatkozó szerviz akcióhoz.
Gondoskodjon róla, hogy gépei is megkaphassák azt a gondoskodást és karbantartást, melyeket járművei is megkapnak.

Ne feledje, a Bónusz-Garancia feltételei között szerepel az évenkénti, igazolt karbantartási munkák elvégzése is, melyet most kedvezményes áron végeztethet el márkakereskedéseinkben és márkaszervizeinkben. A 20%-os kedvezmény mind az eredeti Honda alkatrészekre, mind a munkadíjra kiterjed.*

Kerülje el a tavaszi sorbanállást és várakozást, végeztesse el az esetleges szerviz és karbantartási munkákat már most! Gépe meghálálja a törődést!

*: A motorolaj nem része az akciónak!


Készüljön fel idejében a télre!
Legyen előrelátó és készüljön fel idejében a télre!

A Honda hómarókkal gyerekjáték a hóeltakarítás a legnehezebb körülmények között is!

Szélsőséges időjárásunk megköveteli azt, hogy felkészüljünk a váratlan helyzetekre is. A téli hónapokban a hó okozza a legnagyobb bizonytalanságot. A technika fejlődésének köszönhetően ma már nem kell a lapáthoz nyúlni a hó eltakarításához. A legkisebb Honda hómaró is képes akár 24 hólapátoló munkáját elvégezni, így rendben tarthatjuk környezetünket még a téli hónapokban is.

Tekintse meg a Honda hómarók széles választékát, melyek közül minden felhasználó kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Abban biztos lehet, hogy nem fog csalódni a legfejlettebb négyütemű technológiában.


HS550 hómaró


 funyiroOtthoni, házkörnyéki és kisebb lakóközösségek közkedvelt hómarója, mely akár napi több órás folyamatos munkavégzésre is alkalmas. Kis méretének és súlyának köszönhetően nagyon könnyű vele a manőverezés. Ennek ellenére a 30 tonna/óra hómarási képessége az egyik legjobb a kategóriájában. Könnyű indíthatósága és egyenletes munkavégzése teszi elengedhetetlen társsá a téli hónapokban.


HS621 hómaró


 motoros fűnyíróKözép profi felhasználók részére ajánlott marógép. Elengedhetetlen eszköz társasházak, lakóparkok, illetve kisebb ipari telepek hótól való megtisztítására. Tervezésekor fontos szempont volt a hideg időben is egyszerű és gyors indítás. A többi modellhez hasonlóan a HS621-es motorja is megfelel a legszigorúbb CARB és EPA káros anyagkibocsájtási sztenderdeknek.


HS622 hómaró


 benzinmotoros fűnyíróIpari felhasználók, nagyobb telephelyek, erdős, lankás vidékek gyakori munkaeszköze. 550 mm-es munkaszélessége lehetővé teszi nagyobb kiterjedésű területek takarítására is. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a nagyobb hótorlaszokat is játszi könnyedséggel tünteti el. Miközben a 3,6 kW-os motor által meghajtott gumitalpak még a legkeményebb tereppel is megbírkoznak. A mindig gyors és egyszerű indítást az elektromos önindító biztosítja.


További információk: Hómarók

A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!