Újdonság!
2009_09_22
EU30i Handy
HONDA EU30i HANDY

1998-ban jelent meg először a piacon a Honda a GEN21 szériája, amelybe az EU10, EU30 és más  inverteres generátorok tartoztak. Az elmúlt évek során az egész világon elismertté váltak a felhasználók körében.  A teljes eladás ezekből a típusokból 10 év alatt elérte a 1,7 millió darabot, mely méltán támasztja alá a széria sikerességét.

 A múltbéli töretlen sikert a Honda a továbbiakban is szeretné megőrizni, ezért harcba szállva a konkurenciával továbbfejlesztette az inverter technológiájú áramfejlesztőit, hogy megkülönböztesse saját termékeit a konkurens modellektől. Ennek eredményeképpen született meg az alant bemutatásra kerülő EU30i Handy, amely egy könnyű, kompakt, szállítható, csendes és felhasználóbarát generátor. A beépített új értékeknek köszönhetően az EU30i Handy a hordozható generátorok jelenlegi csúcsmodellje. 

Az áramfejlesztő megalkotása mögött az inverteres generátorok piacán élesedő verseny mellett a Honda márkától már korábbról jól ismert célkitűzés állt (Helping People get things done), miszerint megkönnyítse azoknak a munkáját, akiknek nagyobb teljesítményű hordozható generátorra van szükségük. Az Eu30i Handy könnyen hordozhatóságával és nagy teljesítményével minden szempontból kielégíti a felmerült piaci igényeket.

Az EU30i Handy különlegessége négy alapvető pillérre épül:
  • Kompakt méret
  • Csendes üzemelés
  • Mobilitás
  • Egyedi technológiai újítások

Kompakt méret
A generátor T kialakítású tartószerkezetének és a merev gyanta alapú külső burkolatnak köszönhetően az új EU30i Handy kategóriájában a legkisebb és legkönnyebb inverteres áramfejlesztő lett.

Csendes üzemelés
A beépített rezgéscsillapító rendszernek és a kiemelkedő minőségű hangszigetelő anyagok felhasználásával az EU30i Handy zajszintjét teljes terhelés mellett is sikerült 91 dB (A) csökkenteni. Így ez a gép amellett, hogy nagyon halk, rendkívül környezetbarát is.

Mobilitás
A piacon megtalálható hasonló kategóriájú modellekhez képest nagyobb hangsúlyt fektettünk a hordozhatóságra és a könnyen mozgathatóságra. Éppen ezért az Eu30i Handy típust lehajtható húzókarral és nagyméretű kerekekkel szereltük fel. A húzókar rögzített ugyanakkor könnyű manőverezést tesz lehetővé. Amennyiben nincs rá szükség a gép oldalára hajtható, és ekkor sem akadályozza a munkavégzést. A nagy kerekeknek köszönhetően egyenetlen talajon is könnyedén húzható.

Egyedi technológiai újítások
T -tartószerkezet: robosztus, jól terhelhető vázat eredményez

Hűtő levegő áramlása: szintén a T kialakítású váznak köszönhetően a meleg és a hideg zónák a generátoron belül jól elhatároltak egymástól. Ennek az optimális elrendezésnek köszönhetően a motor működése közben keletkező hő csak minimálisan melegíti a generátor egyéb részeit és alkatrészeit. A beáramló levegő és a kiáramló kipufogógáz optimális elrendezése végett a generátor belső hűtése sokkal hatékonyabb lett. 

Az EU30i Handy központi tartó váza magnéziumból készült mellyel, negyedével sikerült csökkenteni a tartó szerkezet súlyát. Ezen felül a külső merev gyanta burkolat is hozzájárul ahhoz, hogy a Honda, kategóriájában egy kompakt és nagyon könnyű generátort hozzon létre.  A súly tovább csökkentésének érdekében az invertert még kompaktabbá tették valamint a generátorban új nagyobb teljesítményű mágnes került, valamint megváltozott a tekercsház formáját. Ezekkel a lépésekkel további 1200 g-mal csökkent az áramfejlesztő súlya.

Zajcsökkentés: Környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve a zajkibocsátás kimagaslóan fontos. A Honda egyedülálló belső kialakítása, miszerint az inverter a szívónyílás és a motor között helyezkedik el, valamint a jó minőségű zajelnyelő képességű anyagok felhasználásával a zajszintet sikerült 91 dB(A) csökkenteni.
A könnyű mozgathatóság érdekében a generátor átmérőjén egyenletes a súlyelosztás, amely kimagasló stabilitást és könnyű húzhatóságot eredményez, ezzel is megelőzve versenytársait.


Felhasználóbarát funkciók:

  • Működést (ki-/ bekapcsolás) visszajelző lámpa Villogó üzemóra visszajelző lámpa- 100 üzemóránként növeli a villanások számát, így könnyen figyelemmel kísérhető a használat és a karbantartási igény
  • Könnyű diagnosztika
  • Túlterhelés visszajelző lámpa- amennyiben 10 másodpercnél tovább áll fenn a túlterhelés, a motor automatikusan leáll 
  • Olaj visszajelző lámpa- amennyiben az olajszint nagyon alacsony és az automatika be van kapcsolva a motor automatikusan leáll.

Ajánlott fogyasztói ár: bruttó 724.845 Ft

A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!