2009_07_23
StyleAround
Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatom, hogy Marine oldalunk felkerült a StyleAround webdesign galéria legszebb weboldalai közé (legfelső sor, balról a második)!

http://stylearound.com/1


Pár szó a honlapról és annak céljáról:

A stylearound főként magyar illetve a környező országok legszebb weboldalait gyűjti össze.

A webfejlesztés sajnos vagy nem, de igen sokrétű és alapvetően jó és rossz megoldásokat egyaránt tartalmaz. A hazai web igényessége iránt fogékony fejlesztők, designerek többsége régóta hiányol egy olyan galériát, ahol igazán ötletes, szépen megvalósított magyar honlapok láthatóak.

Ezt a hiányt pótlandó készült a stylearound.com, a magyar webdesign galéria. A StyleAround mind a webfejlesztők mind a leendő megrendelők részére segítséget nyújt. A webfejlesztők számára megfelelő platform a megrendelők véleménye alapján felmérni célközönségük igényét, véleményét. A megrendelők, leendő weboldal tulajdonosok pedig objektív képet kaphatnak Magyarország és a környező országok minőségi (design és marketing szempontból egyaránt) weboldalairól és azok megalkotóiról.

A stylearound nem kizárólag css vagy flash oldalakat gyűjt össze, az itt való megjelenéshez nem is feltétel a ma oly divatos "tableless-css-valid"-ság - ami persze nem hátrány, sőt!.

Egyetlen lényeges szempont alapján kerülnek ide weblapok: mindenképpen szépek legyenek, vagy nagyon ötletesek.

A StyleAround egy galéria, a fenti kritériumoknak megfelelő weblapokkal Magyarországról, illetve a környező térségből: Szlovákia, Románia, Lengyelország, Ausztria, Ukrajna, Szlovénia, stb...

Fontos továbbá kiemelni, hogy a StyleAround-ba érkező ajánlásokat a minőségi webfejlesztés területén sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek bírálják el. Az ajánlás teljesen ingyenes és a fejlesztés során egyik fő szempont volt az ajánlás idejének lehető legrövidebbé tétele.
A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!