Csatlakozzon a Honda Kisgépek Facebook csoportjához!

Hírek, újdonságok

25 év az Önök szolgálatában

2017.04.01.

A Motor.Pedo Kft idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A cég 1992 óta foglalkozik a Honda kis- és kertigépek, valamint a Marine termékek forgalmazásával Magyarországon, és ha ez nem volna elég, ezt a forgalmazási jogot egyedüliként kapta meg itthon Japántól és ez a bizalom a mai napig töretlenül fennáll.

A cég folyamatosan változó világunkban egy biztos pontot képvisel megbízható és időt álló gépeivel, országosan elérhető kereskedő-hálózatával. Nézzen be márkakereskedéseinkbe Ön is és ismerkedjen meg termékeinkkel.

Gratulálunk nyerteseinkenek

2017.04.01
A kérdőív-kitöltős játékunk véget ért, kisorsoltuk a nyerteseket.
Ezúton is köszönjük mindenkinek a válaszokat, hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!
fűnyíró  önjáró fűnyíró
Termékeinek kizárólag szakkereskedői hálózatunkon keresztül értékesítjük, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak.
Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!

Hamisítványok az apróhirdetésekben

Nyomtat Elküld
Az internet nagy előnye épp az, ami a hátránya is. A gyorsaság, az információ-gazdagság, a megtéveszthetőség... Sokan - és egyre többen - vásárolnak az interneten keresztül, sok helyen csak fénykép alapján látják a megvásárolandó terméket, a legtöbb áruszállító és apróhirdetéses oldalon nem is nagyon van lehetőség a vétel előtti szemrevételezésre.

Sok hamis géppel találkoztunk olyan oldalakon, mint a sokak által jól ismert Vatera, Agroinform, Express, és még sorolhatnám. Sajnos ezeken a lapokon az oldal üzemeltetőit nem érdekli, ha egy hirdető megtéveszti a vásárlókat, ezért fontosnak tartjuk elmondani, hogy vásárlás előtt mindig meg kell győződnie a vevőnek arról, hogy eredeti gépet kínálnak-e az eladók. Gyanús lehet a rendkívül kedvező ár, a papírok hiánya, a képek hiánya, az információk kevés száma; mert miért titkolózna valaki, ha jogtiszta gépet árul? Sokszor hallottuk, hogy a hamis gépek eladói azzal érvelnek, hogy ennyiért akkor is megéri, ha nem eredeti... Egy eredeti Honda gép olyan, mint az a jólismert elem, ami akár tízszer tovább bírja... Számoljon csak utána, melyik esetben jár jobban? Ha vesz akár tíz hamis gépet "jó áron", vagy ha vásárol egy eredeti Honda gépet, ami nem hagyja cserben, biztonságos, és 3 év garanciát ad?

Mutattunk már be a mostani gépekhez hasonló hamisítványokat, melyek egy EM5500 as aggregátor másolatai, ami Magyarországon hivatalosan nem kerül forgalomba, de nagyon kell vele vigyázni, mert a hamisítók egyik kedvenc modellje. A kínai Honda gyárban készítenek áramfejlesztőket ezzel a névvel, ezért mindenképpen érdemes vásárlás előtt megnézni a gépeket - nem csak fényképeket róla, mert sokszor nem az épp aktuális gép fényképét osztják meg az eladók a potenciális vevőkkel -, és akár elkérni a motorszámot is, melyet honlapunkon le tud ellenőrizni mindenki. Amennyiben még így sem biztosak abban, hogy eredeti géppel állnak szemben, kérem, keressék fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén, ha van képük a termékről, küldjék el nekünk email-en, és segítünk beazonosítani a gépet/gépeket!

Előző cikkeinkben már jeleztük, hogy a nem megfelelően összeállított hamisítványok akár életveszélyesek is lehetnek, semmiképpen ne vásároljanak meg olyan termékeket, amelyeken szabadon lógó vezetékek láthatók (mint pl. képünkön), ez már önmagában is árulkodó jel lehet! Ne feledje, az eredeti Honda gépekkel mindig elégedett lesz!

 

 

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.


Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2017 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.