Csatlakozzon a Honda Kisgépek Facebook csoportjához!

Hírek, újdonságok

Vásárlási szokások - kérdőív

2017.02.06.
Ha ideje engedi,és szívesen megosztaná velünk véleményét, segítse munkánkat az alábbi linken található, vásárlási szokásokat felmérő kérdőív kitöltésével.
A válaszadás kb. 5 percet vesz igénybe, és a kitöltők között 3 db Hondás ajándékcsomagot sorsolunk ki (a csomag tartalma: Hondás bögre, nyakbaakasztó, toll, póló).

A HondaJet végigszáguldott az Egyesült Államokon

2016.11.02
  • Az Egyesült Államok négy legforgalmasabb üzleti légi útvonalából kettőn új sebességrekordot állított fel a HondaJet
  • Az ezer tengeri mérföldes szakaszt kevesebb, mint három óra alatt teljesítette a Honda repülőgépe
  • A két rekord jelenleg a Nemzetközi Légügyi Szövetség (Fédération Aéronautique Internationale) hitelesítésére vár
fűnyíró  önjáró fűnyíró
Termékeinek kizárólag szakkereskedői hálózatunkon keresztül értékesítjük, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak.
Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!

Hamisítványok az apróhirdetésekben

Nyomtat Elküld
Az internet nagy előnye épp az, ami a hátránya is. A gyorsaság, az információ-gazdagság, a megtéveszthetőség... Sokan - és egyre többen - vásárolnak az interneten keresztül, sok helyen csak fénykép alapján látják a megvásárolandó terméket, a legtöbb áruszállító és apróhirdetéses oldalon nem is nagyon van lehetőség a vétel előtti szemrevételezésre.

Sok hamis géppel találkoztunk olyan oldalakon, mint a sokak által jól ismert Vatera, Agroinform, Express, és még sorolhatnám. Sajnos ezeken a lapokon az oldal üzemeltetőit nem érdekli, ha egy hirdető megtéveszti a vásárlókat, ezért fontosnak tartjuk elmondani, hogy vásárlás előtt mindig meg kell győződnie a vevőnek arról, hogy eredeti gépet kínálnak-e az eladók. Gyanús lehet a rendkívül kedvező ár, a papírok hiánya, a képek hiánya, az információk kevés száma; mert miért titkolózna valaki, ha jogtiszta gépet árul? Sokszor hallottuk, hogy a hamis gépek eladói azzal érvelnek, hogy ennyiért akkor is megéri, ha nem eredeti... Egy eredeti Honda gép olyan, mint az a jólismert elem, ami akár tízszer tovább bírja... Számoljon csak utána, melyik esetben jár jobban? Ha vesz akár tíz hamis gépet "jó áron", vagy ha vásárol egy eredeti Honda gépet, ami nem hagyja cserben, biztonságos, és 3 év garanciát ad?

Mutattunk már be a mostani gépekhez hasonló hamisítványokat, melyek egy EM5500 as aggregátor másolatai, ami Magyarországon hivatalosan nem kerül forgalomba, de nagyon kell vele vigyázni, mert a hamisítók egyik kedvenc modellje. A kínai Honda gyárban készítenek áramfejlesztőket ezzel a névvel, ezért mindenképpen érdemes vásárlás előtt megnézni a gépeket - nem csak fényképeket róla, mert sokszor nem az épp aktuális gép fényképét osztják meg az eladók a potenciális vevőkkel -, és akár elkérni a motorszámot is, melyet honlapunkon le tud ellenőrizni mindenki. Amennyiben még így sem biztosak abban, hogy eredeti géppel állnak szemben, kérem, keressék fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén, ha van képük a termékről, küldjék el nekünk email-en, és segítünk beazonosítani a gépet/gépeket!

Előző cikkeinkben már jeleztük, hogy a nem megfelelően összeállított hamisítványok akár életveszélyesek is lehetnek, semmiképpen ne vásároljanak meg olyan termékeket, amelyeken szabadon lógó vezetékek láthatók (mint pl. képünkön), ez már önmagában is árulkodó jel lehet! Ne feledje, az eredeti Honda gépekkel mindig elégedett lesz!

 

 

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.


Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2017 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.