Honda Hírlevél 3. szám 2008.09.12.
Amennyiben a hírlevél hiányosan, vagy egyáltalán nem jelenik meg, az alábbi linken, oldalunkon olvashatja:
http://www.hondakisgepek.hu/60-20148.php
GÉPBEMUTATÓ
F 501, a több funkciós kapálógép
Az 5,5 LE-s 2+1 sebesség fokozatú gép a kapálógépek piaci szegmensének felső részébe érkezett. Alapfelszereltségben orrkereket és kapatagokat tartalmaz, de a hozzá csatlakoztatható tartozékokkal alkalmas egyéb kertészeti és mezőgazdasági feladatok ellátására és nem közúton történő áruszállításra is alkalmas.

Az erős motorral ellátott közepes nagyságú gép egyensúlyt teremt az erő és a kezelhetőség között, így szinte nincs lehetetlen feladat ezzel a kapálógéppel. Tartozékai könnyen le- és felszerelhetőek, ezzel elérhető a könnyed váltás a kapálási és más funkciók között.
HÍREK
Újabb hamisítványok kerültek elő
A magyar Vám és Pénzügyőrség kitartó munkájának hála, újabb hamis termékektől szabadultunk meg. A leggyakoribb generátor, és szivattyú másolatok mellett, most már megjelentek a fűnyírók a lefoglalt áruk között.
RENDEZVÉNY
Bábolnai Nemzetközi Napok, a Hondával
Ebben az évben 24. alkalommal nyitja meg kapuit 2008. szeptember 10-13. között a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállítás. A nagy hagyományokkal bíró rendezvénynek évről-évre nő a jelentősége, ami a kiállítók és a látogatók számának növekedésében is megmutatkozik.
HUDI
Segíthetek?
A hírlevelet regisztrációja alapján a www.hondakisgépek.hu küldte Önnek.
Ha nem szeretne több üzenetet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!