Hírek, újdonságok

Tavaszra várva

2018.02.01

A tél végén érdemes egy kis időt szánnunk földünk előkészítésére a tavaszi ébredés előtt. Amint a természet magához tér téli álmából, szüksége lesz tápanyag-utánpótlásra és oxigénre. Attól függően, hogy milyen növények és elrendezés uralkodik kertünkben, eltérő ápolásra lehet szüksége, de az biztos, hogy meghálálja a törődést a benne levő sok növény.

Őszi szerviz akció 2017

2017.10.27

Az éves, szezon végi karbantartást most megkönnyítjük az Ön számára!
Vigye el Honda kisgépét hivatalos Márkakereskedéseink vagy Szervizeink egyikébe, ahol szakembereink elvégzik a szükséges karbantartást és szervizmunkákat annak érdekében, hogy az Ön gépe hosszú idön át tökéletes teljesítményt nyújtson.

3 év garancia minden Honda kisgépre!

Garanciális ügyintézés menete

Mit tegyünk, ha nem működik a gép?

Mielőtt bármelyik márkaszervizünkhöz fordulna gépének leállása esetén,
kérjük ellenőrizze a következőket:
  • A gépbe külsőleg nem akadt bele semmi, ami a működést akadályozhatná.
  • A gépben legyen megfelelő minőségű és mennyiségű üzemanyag.
  • A gépben legyen megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyag (olaj).
  • A gyújtásgyertyához megfelelően van az elektromos kábel csatlakoztatva.
  • A levegőszűrő a helyén van és megfelelően tiszta.

Ha ezek után sem működik a berendezés, mindenképp vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső márkaszervizzel lehetőleg először telefonon, mert előfordulhat, hogy a gépnek egyszerű problémája van, amit Ön is tud orvosolni.

Amennyiben továbbra sem működik a gép, egyeztessen a márkaszervizzel a garanciális javítás lefolytatásának menetéről. Amennyiben a gépet nem tudja beszállítani a szervizbe, kérjük tájékozódjon a garanciális feltételekben leírt szállítási kötelezettségekről.

Minden esetben legyen meg a jótállási jegy és/vagy számla, hiszen mindkettő hiányában nem tudja érvényesíteni garanciális igényét!

Ha a szervizzel személyes találkozásra kerül sor, mondja el, hogy mi a hibajelenség és próbáljon minél több információt adni a munkafelvevőnek - ezzel a hiba pontosabb és gyorsabb megállapítását segíti.

Ezek után kérjen hozzávetőleges tájékoztatást a valószínűsíthető hibáról, a garancia jogosultságáról és az esetleges fogyóanyagok felmerülő költségéről (pl: olaj, üzemanyag, levegőszűrő, stb cseréje).

Kérjen munkalap vagy felvételi jegyzőkönyv másolatot gépéről, amivel később igazolni tudja a munka megrendelését, illetve majd ellenőrizni annak elvégzését.

Adja meg elérhetőségét a szerviz számára, hogy minél gyorsabban és pontosabban tudják Önt tájékoztatni a megbontás utáni felmerülő esetleges további tennivalókról.

A garanciális javítás megtörténte után, amennyiben Önt terheli a szállítás, a lehető leghamarabb hozza el gépét a szervizből, mert előfordulhat, hogy egyes szervizek tárolási díjat számolnak fel a sokáig el nem szállított gépre.

A jótállási jegyben minden esetben jegyeztesse be és ellenőrizze az adott munkavégzést, illetve kérjen tájékoztatást a cserélt alkatrészekről, mivel a garanciaidőn belül cserélt alkatrészekre a csere után újra kezdődik a törvény által előírt jótállási idő.

Minden esetben kérje még a helyszínen a gép próbáját és győződjön meg arról, hogy a hiba ki lett javítva és a gép megfelelően működik.

Kérjen tájékoztatást a megfelelő szállítási módról, hogy a gépet a működtetés helyén is rendeltetésszerűen tudja használni.

Előfordulhat, hogy a garanciaidőn belül a géptulajdonos jogosult arra, hogy a szerviz ingyenesen kiszálljon és helyben végezze el a javítást, de a szerviznek nem áll rendelkezésére annyi jármű, hogy a kiszállás még aznap megtörténjen. Ebben az esetben, kérjük, egyeztessen a szervízzel, majd fontolja meg, hogy esetleg a gyorsabb megoldás érdekében a géptulajdonos szállítsa a szervizbe a gépet. Ilyenkor az esetlegesen felmerülő szállítási költséget a géptulajdonosnak kell állnia, kivéve abban az esetben, ha erről külön megállapodás születik a szerviz és a géptulajdonos között.

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Nyomtat Elküld

Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2018 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.