Hírek, újdonságok

Őszi szerviz akció 2017

2017.10.27

Az éves, szezon végi karbantartást most megkönnyítjük az Ön számára!
Vigye el Honda kisgépét hivatalos Márkakereskedéseink vagy Szervizeink egyikébe, ahol szakembereink elvégzik a szükséges karbantartást és szervizmunkákat annak érdekében, hogy az Ön gépe hosszú idön át tökéletes teljesítményt nyújtson.

Őszi teendők a kertben

2017.09.04

A nyár elmúltával ránk köszön szeptemberben az ezer színű, ragyogó ősz. A természet lassan nyugovóra tér, ezt jelzi a sárguló levelek végtelen hada. Élvezzük ki az indián nyár minden percét, és ezalatt készítsük elő kertünket az előttünk álló nyugalmi időszakra.

3 év garancia minden Honda kisgépre!

Garanciális ügyintézés menete

Mit tegyünk, ha nem működik a gép?

Mielőtt bármelyik márkaszervizünkhöz fordulna gépének leállása esetén,
kérjük ellenőrizze a következőket:
  • A gépbe külsőleg nem akadt bele semmi, ami a működést akadályozhatná.
  • A gépben legyen megfelelő minőségű és mennyiségű üzemanyag.
  • A gépben legyen megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyag (olaj).
  • A gyújtásgyertyához megfelelően van az elektromos kábel csatlakoztatva.
  • A levegőszűrő a helyén van és megfelelően tiszta.

Ha ezek után sem működik a berendezés, mindenképp vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső márkaszervizzel lehetőleg először telefonon, mert előfordulhat, hogy a gépnek egyszerű problémája van, amit Ön is tud orvosolni.

Amennyiben továbbra sem működik a gép, egyeztessen a márkaszervizzel a garanciális javítás lefolytatásának menetéről. Amennyiben a gépet nem tudja beszállítani a szervizbe, kérjük tájékozódjon a garanciális feltételekben leírt szállítási kötelezettségekről.

Minden esetben legyen meg a jótállási jegy és/vagy számla, hiszen mindkettő hiányában nem tudja érvényesíteni garanciális igényét!

Ha a szervizzel személyes találkozásra kerül sor, mondja el, hogy mi a hibajelenség és próbáljon minél több információt adni a munkafelvevőnek - ezzel a hiba pontosabb és gyorsabb megállapítását segíti.

Ezek után kérjen hozzávetőleges tájékoztatást a valószínűsíthető hibáról, a garancia jogosultságáról és az esetleges fogyóanyagok felmerülő költségéről (pl: olaj, üzemanyag, levegőszűrő, stb cseréje).

Kérjen munkalap vagy felvételi jegyzőkönyv másolatot gépéről, amivel később igazolni tudja a munka megrendelését, illetve majd ellenőrizni annak elvégzését.

Adja meg elérhetőségét a szerviz számára, hogy minél gyorsabban és pontosabban tudják Önt tájékoztatni a megbontás utáni felmerülő esetleges további tennivalókról.

A garanciális javítás megtörténte után, amennyiben Önt terheli a szállítás, a lehető leghamarabb hozza el gépét a szervizből, mert előfordulhat, hogy egyes szervizek tárolási díjat számolnak fel a sokáig el nem szállított gépre.

A jótállási jegyben minden esetben jegyeztesse be és ellenőrizze az adott munkavégzést, illetve kérjen tájékoztatást a cserélt alkatrészekről, mivel a garanciaidőn belül cserélt alkatrészekre a csere után újra kezdődik a törvény által előírt jótállási idő.

Minden esetben kérje még a helyszínen a gép próbáját és győződjön meg arról, hogy a hiba ki lett javítva és a gép megfelelően működik.

Kérjen tájékoztatást a megfelelő szállítási módról, hogy a gépet a működtetés helyén is rendeltetésszerűen tudja használni.

Előfordulhat, hogy a garanciaidőn belül a géptulajdonos jogosult arra, hogy a szerviz ingyenesen kiszálljon és helyben végezze el a javítást, de a szerviznek nem áll rendelkezésére annyi jármű, hogy a kiszállás még aznap megtörténjen. Ebben az esetben, kérjük, egyeztessen a szervízzel, majd fontolja meg, hogy esetleg a gyorsabb megoldás érdekében a géptulajdonos szállítsa a szervizbe a gépet. Ilyenkor az esetlegesen felmerülő szállítási költséget a géptulajdonosnak kell állnia, kivéve abban az esetben, ha erről külön megállapodás születik a szerviz és a géptulajdonos között.

Iratkozzon fel, hogy elsőként
értesüljön akciókról, újdonságokról.

Nyomtat Elküld

Honda linkajánló


Honda Miimo Microsite
Üdvözölje Miimo-t, a robotot,
aki szívesen gondozza kertjét.
www.honda-miimo.hu

Honda HRX Microsite
Ismerje meg a Honda fűnyírók
új generációját!
www.honda-hrx.hu

Honda Marine
Csónakmotorok a legkisebbtől az
igazi erőgépekig! Yacht motoroktól
a kis hobbi csónakmotorokig...
www.hondamarine.hu

Honda gépjárművek
Nézze meg a Honda személy-gépkocsik, haszongépjárművek
legújabb típusait!
www.honda.hu

.
Minden jog fenntartva 2018 © HONDA Motor.Pedo Kft. Impresszum Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Karrier
.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.